tospikannesiiii Rez ya bebeğim benim uyanıyor zaten aç kim bebeğini uyutur ki Allah aşkına ya yemeğini yer yatmadan önce mis gibi sütünü de içer ve uyur aç uyuduğunu nerden çıkardınız yapmayın Allah aşkına herkes de ne çok biliyor ya her çocuk başka bebeğimin 4 kez kalktığını söylüyorum her kalkışı da aç tekrar yatırmıyorum..
Mukemuke tospikannesiiii herkes de ne çok biliyor ya Diyorsan buradakilerden niye medet umuyorsun arkadaşım? Töbeestafurullah daha neler göreceğiz acaba. Çocuğuna olan sinirini sana yardımcı olmak isteyen insanlardan çıkarma!
Asyaaa1 Edanury iştahı tospikannesiiii Bebeğim aç diye post açmışsınız. Sonraki mesajınız da bu. Ben mi yanlış okuyorum. Bu ikisini aynı kişi mi yazmış biri beni aydınlatsın lütfen.
tospikannesiiii Rez niyetiniz kötü değildir eminim ama benim bebeğim normalde de kalkıyor yani terlemek değil niyetim şuan biraz gerginim de
Rez tospikannesiiii yo sorun yok biz de son 3 haftadır aynı durumdayız 18 aylığız her şeyi tam ama uyumuyor :)) yarın DR götürme kararı aldım , sizinki de inşallah bir an önce düzelir , kolaylıklar dilerim 🌺
AvrupaYakasi tospikannesiiii herkes size güzel bir şekilde yardımcı olmaya çalışmış ama herkesi tersliyorsunuz. Tam anlatmadan insanlara ters cevap vermeniz ya da verilen cevapları kabul etmemenize anlam veremedim. Sevgiler
Elfelf475 tospikannesiiii arpa unu yulaf tam buğday unu ile biz lapa yapıp Muz, kuru üzüm incir dut ne varsa evde, ceviz koyup sulandırıp blenderdan çekip süzüyoruz pipetli biberonla kendi içiyor. Gece de kalkmıyor. Arpa unu pirinç unundan daha iyi tavsiye ederim
Monimommm tospikannesiiii öyle öyle mamaya alıştıramak zorundasın benim oğlum dört aylık Ken öyle oldu mamayı sürekli reddedip içmiyor du mama değiştirdim zorda olsa alıştırdim zorlu bir süreç
tospikannesiiii Monimommm ay Allahım yardım etsin ya.. Bu arada tek ablan siz siniz sanırım. Herkes kaşık maöasından bahsetmiş ufak kriket geçirdim kefir yoğurdu söyleyenler hariç. Teşekkür ederim inşallah çabuk alışır
tospikannesiiii AvrupaYakasi tam anlamadan değil 9 aylık bebeğim gece yatmadan kaşık mamasını bende biliyorum ama bebeğim gene de kalkıyor. Ki 2 3 yaşında olsa tamam diycem zaten süt içirmem daha 9 aylık süt bebeği daha ben mi bilmiyorum siz mi çok biliyorsunuz. Doktorlar bile ek gıda 2 yaşına kadar bebeklere doyurucu değil alışkanlık edinmeleri için var 2 yaşına kadar anne sütü veya formül mama öncelik. Herkes mam ek gıda yok yerse kalkmazlar. Niyetlerin kötü olmadığını bende biliyorum ama 9 aylık bebek süt ve ya formül mama içecek post taki soruda zaten yazıyor mama almıyor nasıl alıştırmam gerektiğini soruyorum. Bence birkaç kişi harici herkes yanlış anlamış.
ElisaMom_ AvrupaYakasi ay içimi okudunuz resmen bune ya yorumlara ters cevaplar verme aynı şeyi on kere yazma beğenmiyorsan cevapları post açma yani bune millet sana yardımcı olmaya çalışıyor bayan da heralde çok bildiği için yorumları begenmiyor milleti tersliyor
Monimommm tospikannesiiii kolay yolu da şu uyurken emzirme veya ek gıda verme ilk başta uyurken vermwyi dene mamayı kabul etmwz se uyur zaten uyuyunca vermeyi dene bide uyuduktan yarım saat sonra fln benim oğlum uyurken içmemiş di aç uyuyor du uyutunca yarım saat geçince uykusunda veriyor dum öyle aç olduğu için kanıp içiyor du
Saada Biberon emziğinin ucunu değiştirdinizmi? Benim bebeğimde geceleri mama verince az geldiği için sinirleniyordu, emziği yeniledim, 3 delikli olana geçtim, ilk başlarda alışamadı ama sonra rahatladı, meğer emdikce az geliyormuş o yüzden ağlıyordu
tospikannesiiii Saada yok bizimde 3 delikli ama benim sorunum anne sütünden mamaya geçiş evresi. Mama kabul etmiyor sorunum o
Eminecak tospikannesiiii corba yap yoğurt corbasi seviyor bebekler icer onu inşallah. Yedigi sevdiği bir şeyler dene mecbur yicek çok küçük de değil
tospikannesiiii Eminecak yemesi için değil içmesi için. Gün içinde ek odalarını yer ama uyku öncesi mutlaka süt içer yani daha 9 aylık süt veya formül mama çocugu daha amacım mamaya nasıl alışır
Mlkkrm tospikannesiiii Mamasını degıseceksın mecbur bak hangısını severcek aptamil en şekerli olan dene canım
tospikannesiiii Mlkkrm çok daha küçükken 1 2 aylıkken falan mama vermiştim Bi dönem ilk aptamil le başladık çok kabız yapmıştı bilmiyorum şimdi ne olur
Prensesannesiii9 tospikannesiiii sma denedinmi hiç canm o mamada güzel benm kızım severek içmişti bütün mamaları denedik biz bebelac ve sma en iyileri bence
Elfelf475 tospikannesiiii 9 aylıkken başladık vermeye 16 aylık her akşam yatmadan önce içiyor. Yemek yiyoruz mesela bir saat sonra içiyor ve sıcak olmasın oda ısısında veriyorum ben. Alıştıgı için biberonu görünce kendisi mama diyor zaten
tospikannesiiii Prensesannesiii9 ilk aptamil denedim sonra Sma denedim arkadaşımın tavsiyesiyle o da çok gaz yapmıştı zamanında. Sonra bebelac geçtim o çok iyi geldi çok da sevmişti de o zaman işte küçüktü yani şimdi herşeyi anladığı için ayırt ediyor tatları işim şuan daha zor 😭 doktoruma yazdım o da cevap verdi kaşıkla ver mamayı yazmış. O şekilde alıştırmam için onu da artık gündüzleri deniycem olmadı mama değişikliği olacak 😭
Pol34 tospikannesiiii 2 yaşındaki çocuğun önüne kebap koysanız yer yani. 2 yaşına doğru özellikle 1,5 yaşından sonra halen temel besini süt olabilmesi için inek kadar süt üretmemiz falan lazım. Doymaz haliyle o çocuk. Herkes yardımcı olmaya çalışmış ama tersliyorsunuz. Bu kadar kişiye anlamıyorsunuz beni demeden önce acaba ben mi anlatamadım demeniz daha doğru olur sanki
Mukemuke tospikannesiiii neeay 2 yaşına kadar temel besini anne sütü mü?! 😅😂😂 biraz daha bekle okula başlayınca ek gıdaya ağırlık verirsin hahaha 😂😂 Birşeyler biliyorsun ama çok yanlış biliyorsun 😂😂 ay neyse üf gittim bu posttan 😂 inşallah bu atarlı gence yardımcı olacak birileri çıkar ne diyim 😂
Wolverine tospikannesiiii Sağımda süt gelmiyor, mama da yemiyor dedigin için herkes ek gıda sormuş. 9 aylik bir bebeğin gece beslenmesini kesmeniz uyku kalitesi için de zaten daha iyi. Aç olmasa da alışkanlıklarından sık sık kalkıp süt ister. Gece uykusundan önce çorba ya da kaşık maması veya degistireceginiz bir mama ile besleyin. Gece de kademeli olarak beslenmesini kesin tavsiyem.
tospikannesiiii Wolverine Alışkanlık olabileceğini bende tahmin ediyorum ama hadi 3 kere kalktığında 2 sini Bi şekilde idare etsem 1ini mutlaka vericem süt yani yada mama. Yani Bi şekilde mama ya alışması gerekiyor. Ben onu aslında öğrenmek istiyorum nasıl alıştırabilirim diye. Bu arada gece beslenmesini kafaya göre kesmek uygun değil doktoruma danıştım 2 yaşına kadar gece kalkması normal dedi
Prensesannesiii9 tospikannesiiii evet kaşıkla vereblirsn ama gece kaşıkla mama yedirmekte çok zor olablir 3 kere kalkıyormuş bide sanada bebeğede zorluk olur umarım bi çözüm bulursun 🌸
Niluferinoykusu tospikannesiiii bizde de aynı sorun vardı kıvamı süte yakın diye doktorum hipp önermişti bir iki mızmızlansa da alışması kolay oldu
tospikannesiiii Mlkkrm aynen gold şuan bendeki ama işte Red malesef 😒 doktorum kaşıkla ver mamayı yazmış. Gündüz o şekilde deniycem yani tadına alışsın diye o şekilde denememiş istemiş bakalım inşallah sever tekrar