Defnos3232 Yatmadan once muz elma bebe bisküvisi mama yapıyorum o baya tok tutuyor uyanmiuir uyandığında da biraz süt dolmus oluyor dolan sütle idare ediyor yoksa benim kızım da mamayı reddedi sütüm az ben bu şekilde çare buldum uykudna önce mama veriyorum
AngelMotherr tospikannesiiii hangi mama aptamil dene canım kucağında sallayarak içir uykusuna yakın bizde en son aptamil sevdi kokusu az
tospikannesiiii AngelMotherr ben çok küçükken süt sorunu vardı ilaç kullanmıştım o zamanlar mama verdim aptamil çok kavız yaptı gaz sorunu da yapmıştı bebelac gold iyi gelmişti onu sevmişti yine ondan verdim bilmiyorum değiştirsem kabul eder mi onu da pek sanmıyorum ama
SeydAslan tospikannesiiii keşke gece uykusuna geçmeden kaşık maması verseydiniz gündüzleri fazla emzirmeyinki geceye süt kalsın. Ayıltmaya çalışıp doyurmanızı tavsiye ederim sabaha kadar uyumaz başka türlü uyutmaya çalışmayın bence☹️
tospikannesiiii SeydAslan zaten uyutmaya çalışmıyorum Bi yandan süt sağma ya çalışıyorum. Yatmadan yiyeceğimi yedi zaten çok yiyen bebek de değil hem gece de 3 kere kalkar benim yardım istememdeki amaç mamayı nadıl alıştırabilirim
Asyaaa1 Demek ki artık gece içtiği anne sütü onu doyurmaya yetmeyecek annesi. Yatmadan daha doyurucu şeyler yiyebilir. Süt diye kendinizi şartlamayın. Seçenekler sunun bebeğinize. Önüne yiyecek birkaç bişey koyun. O derdini anlatır size.
tospikannesiiii Asyaaa1 gece süte kalktığında önüne yiyecek mi koyayım gece3 kere kalkar süt içer normalde yatmadan doyurucu sey yese bile kalkar yani
Asyaaa1 tospikannesiiii Hayır onu o gece için söyledim huzursuzlanmış ya. O anda hemen doyurucu bişeyler yiyebilir. Normalde de gece yatmadan önce bir öğün ekleyin. Zaten yiyorsa porsiyonu artırın veya doyurucu şeyler yedirin. Çabuk büyüdükleri için alışkanlıkları da çok sık değişiyor. Geçen ay yedikleri bu ay yetmiyor miniklere.
Asyaaa1 tospikannesiiii Bebeğim aç uyumuyor nolur yardım edin diyen sizsiniz. Duyurucu bişey yese bile uyanır diyen yine sizsiniz. Bence bebeğinizde bir sorun yok da siz biz psikiyatra görünün.
tospikannesiiii Rez ya bebeğim benim uyanıyor zaten aç kim bebeğini uyutur ki Allah aşkına ya yemeğini yer yatmadan önce mis gibi sütünü de içer ve uyur aç uyuduğunu nerden çıkardınız yapmayın Allah aşkına herkes de ne çok biliyor ya her çocuk başka bebeğimin 4 kez kalktığını söylüyorum her kalkışı da aç tekrar yatırmıyorum..
Mukemuke tospikannesiiii herkes de ne çok biliyor ya Diyorsan buradakilerden niye medet umuyorsun arkadaşım? Töbeestafurullah daha neler göreceğiz acaba. Çocuğuna olan sinirini sana yardımcı olmak isteyen insanlardan çıkarma!
Asyaaa1 Edanury iştahı tospikannesiiii Bebeğim aç diye post açmışsınız. Sonraki mesajınız da bu. Ben mi yanlış okuyorum. Bu ikisini aynı kişi mi yazmış biri beni aydınlatsın lütfen.
tospikannesiiii Rez niyetiniz kötü değildir eminim ama benim bebeğim normalde de kalkıyor yani terlemek değil niyetim şuan biraz gerginim de
Rez tospikannesiiii yo sorun yok biz de son 3 haftadır aynı durumdayız 18 aylığız her şeyi tam ama uyumuyor :)) yarın DR götürme kararı aldım , sizinki de inşallah bir an önce düzelir , kolaylıklar dilerim 🌺
AvrupaYakasi tospikannesiiii herkes size güzel bir şekilde yardımcı olmaya çalışmış ama herkesi tersliyorsunuz. Tam anlatmadan insanlara ters cevap vermeniz ya da verilen cevapları kabul etmemenize anlam veremedim. Sevgiler
Elfelf475 tospikannesiiii arpa unu yulaf tam buğday unu ile biz lapa yapıp Muz, kuru üzüm incir dut ne varsa evde, ceviz koyup sulandırıp blenderdan çekip süzüyoruz pipetli biberonla kendi içiyor. Gece de kalkmıyor. Arpa unu pirinç unundan daha iyi tavsiye ederim
Monimommm tospikannesiiii öyle öyle mamaya alıştıramak zorundasın benim oğlum dört aylık Ken öyle oldu mamayı sürekli reddedip içmiyor du mama değiştirdim zorda olsa alıştırdim zorlu bir süreç
tospikannesiiii Monimommm ay Allahım yardım etsin ya.. Bu arada tek ablan siz siniz sanırım. Herkes kaşık maöasından bahsetmiş ufak kriket geçirdim kefir yoğurdu söyleyenler hariç. Teşekkür ederim inşallah çabuk alışır
tospikannesiiii AvrupaYakasi tam anlamadan değil 9 aylık bebeğim gece yatmadan kaşık mamasını bende biliyorum ama bebeğim gene de kalkıyor. Ki 2 3 yaşında olsa tamam diycem zaten süt içirmem daha 9 aylık süt bebeği daha ben mi bilmiyorum siz mi çok biliyorsunuz. Doktorlar bile ek gıda 2 yaşına kadar bebeklere doyurucu değil alışkanlık edinmeleri için var 2 yaşına kadar anne sütü veya formül mama öncelik. Herkes mam ek gıda yok yerse kalkmazlar. Niyetlerin kötü olmadığını bende biliyorum ama 9 aylık bebek süt ve ya formül mama içecek post taki soruda zaten yazıyor mama almıyor nasıl alıştırmam gerektiğini soruyorum. Bence birkaç kişi harici herkes yanlış anlamış.
ElisaMom_ AvrupaYakasi ay içimi okudunuz resmen bune ya yorumlara ters cevaplar verme aynı şeyi on kere yazma beğenmiyorsan cevapları post açma yani bune millet sana yardımcı olmaya çalışıyor bayan da heralde çok bildiği için yorumları begenmiyor milleti tersliyor
Monimommm tospikannesiiii kolay yolu da şu uyurken emzirme veya ek gıda verme ilk başta uyurken vermwyi dene mamayı kabul etmwz se uyur zaten uyuyunca vermeyi dene bide uyuduktan yarım saat sonra fln benim oğlum uyurken içmemiş di aç uyuyor du uyutunca yarım saat geçince uykusunda veriyor dum öyle aç olduğu için kanıp içiyor du
Saada Biberon emziğinin ucunu değiştirdinizmi? Benim bebeğimde geceleri mama verince az geldiği için sinirleniyordu, emziği yeniledim, 3 delikli olana geçtim, ilk başlarda alışamadı ama sonra rahatladı, meğer emdikce az geliyormuş o yüzden ağlıyordu
tospikannesiiii Saada yok bizimde 3 delikli ama benim sorunum anne sütünden mamaya geçiş evresi. Mama kabul etmiyor sorunum o
Eminecak tospikannesiiii corba yap yoğurt corbasi seviyor bebekler icer onu inşallah. Yedigi sevdiği bir şeyler dene mecbur yicek çok küçük de değil
tospikannesiiii Eminecak yemesi için değil içmesi için. Gün içinde ek odalarını yer ama uyku öncesi mutlaka süt içer yani daha 9 aylık süt veya formül mama çocugu daha amacım mamaya nasıl alışır