Cemre_-53 Kızlar bebeğim için kamera bakıyorum e bebekden sipariş vermiştim ama kurulumu basarisiz oldu iade ettim tavsiye edeceğiniz önereceğiniz varsa yardimci olursanız sevinirim
Cemre_-53 Cemre_-53 birde benim evde internet yok telefondan bağlanabilecek bir ürün olursa daha iyi olur
Burcu-34 Cemre_-53 Xiaomi 2k kullanıyorum gece görüşü çok iyi telefondan uygulamadan takip edebiliyorsun arka plana atıp açılır pencereden takip edip başka uygulamaya da girebilirsin ama sadece 2 k olan modelinde var
Cemre_-53 Nezzz_ welwell markasını almıştım ama kurulum hatası verdi hep wifi olan yerde bile denedik ama kurulum olmadı iade ettim bnde hala bakiniom telefona bağlı olan kamera bulmaya calsyrm
Cemre_-53 Burcu-34 ben wifisiz bakıyorum wifisiz ise o markaya bakarım telden baglananlardan bulmaya calsyrm
Cemre_-53 Keeeriman sabit bir netim yok malsef teldeki netten bağlanan model arıyorum e bebekde welwell aldım ama kurulum olmadı bir türlü iade etmek zorunda kaldım
gizzzy35 Cemre_-53 Yani net olmadan wee well var sanırım sadece ben xiaomi c200 kullanıyorum çok memnunum. Ama WiFi olmadan olmuyor
Cemre_-53 gizzzy35 welwell aldım ama kurulum olmadı bir türlü wifi olan yerde bile denedim ama YK iade etmek zorunda kaldım
kxbxx Cemre_-53 Wi-Fisiz Motorola 36XL modelini kullanıyorum çok memnunum kendi monitörü var fiyatı biraz fazla arttı ama değer diye düşünüyorum kendim kullanıyordum memnun olunca hiç araştırmadan bir sene sonra kardeşime de aynı modelden aldık
Cemre_-53 kxbxx bakayım olmadı netsiz direk bağlanıyor dediniz dimi nerden aldınız hangi siteden acaba?? E bebekden welwell markasini aldım ama kurulum basarisiz olunca iade etmek zorunda kaldım bnde bulmaya çalışıyorum telden bağlanan modellerden
nazliicank Cemre_-53 motorola kesinlikle. Kendi ekranı var, internetsiz baglanıyor. Fiyatı yuksek ama kesınlıkle degıyor 6 aydır kullanıyoruz
AylakMatmazel Cemre_-53 merhaba, ben 7.5 aydır weewell wmv815 kullanıyorum. Kendi ekranı var. İnternet olmadan çalışması işime geliyor açıkcası. Anneme veya yazlığa gittiğimde gözüm arkada kalmıyor.
Cemre_-53 AylakMatmazel welwell markasını e bebekden bnde aldım ama iade etmek zorunda kaldım kurulum olmadı bir türlü 🙄
Mira- Eşimde ebebekten Neutronlife diye bi marka almış ben memnun kaldım işimi gördü ana internet kurulumu gerekiyor tabi
Cemre_-53 Mira- teldeki netten kurulm olanlardan bakiorum ya bnde e bebekden welwell olandan aldım ama iade etmek zorunda kaldım kurulum olmadi bir türlü wifi olan bir yerde bile bağlanmadı 🙄
kxbxx Cemre_-53 geçen sene e bebek satışı vardı ordan almıştım e bebekte o model artık bulunmuyor bu sene trendyoldan aldım Motorola 36XL olarak arayabilirsiniz