Ilayda011 Kızlar 65 kiloyla hamile kaldım 85 kiloyla doğurdum doğumdan sonra 78 e kadar düştüm ama sonra sütüm olsun diye yiye yiye 85 geri oldum bebegım şuan 4 aylık ve dıyete başlıcam varmı benimle başlıcak olan
Kevser123 Ilayda011 ne güzel vermişsin başta ben 82 ile hamile kaldım 99 u görmüştüm en son doğumdan sonra 93 oldum 50 gündür hiç düşemedm 93 te kaldı
Ebrucekin Ilayda011 bende hic almamisttim hatta doğumdan sonr vermistim bile ama kabizlikti falan geri aldim simdi 80 ac karnima 78 geliyor benxe vermek istiyorum emziren verir diyorlar ama yok
hemsireanne112 Ilayda011 benim bebeğimde 5 aylık olmak üzere emzirmiyorum 65 ile kaldım 76 ile doğuma girdim şu an 67.5
Betullyilmaz_ Merhaba bende 90 ile doğuma girdim 65 ile hamile kaldım. Şuan 75 kiloyum. Birlikte verebiliriz bebeğim 7 aylık 🌸
Birprenscik Ilayda011 57 ile hamile kaldım doğum yaptığımda 60 civariydim şuan 64 um oğlum 14 aylık belki fazla değildir ama sanki bir yere sigamiyorum
Sevilayeymen Birprenscik Siz az almışsınız ben 59 kiloyla hamile kaldım 82 de doğum yaptım. Şuan 68 im ama zayıflamak istiyorum ama bir yandan da az da olsa emziriyorum sütümde kesilsin istemiyorum.Hic bir yere sığamıyor gibiyim
Birprenscik Sevilayeymen emzirince yine insan kilo veriyor benim oğlan memeyi bıraktı hareket edemeyince insan kilo veremiyor
Ucansupurge Ilayda011 73 ile hamile kaldım 86ile doğuma gittim doğumdan 1 ay sonra 72ye düştüm şimdi 78-80araso gidip geliyorum çok morelim bozuluyor kilo vermem lazım ama iradem çok kötü ya.
Ebrumasall Kızlar bende 73 le hamile kaldım. 92 ile doğuma girdim şuan 78 kiloyum 70 e düşmek istiyorum fikir verin birlikte zayiflayalim