Ipek222 2603 ben alırken çok araştırmıştım ısı pompalı alın yoğuşmalıyla aralarında ciddi elektrik faturası farkı oluyormuş ısı pompalı daha ekonomik
Beraninannesii 2603 Isı pompalı olanlar A enerji sınıfı oluyor Yoğuşmalı olanlar B’den başlıyor . Birde yengemin yoğuşmalı banyo duvarları ter yapıyor buhar oluyor içerisi benimki ısı pompalı bulunduğu ortama sıcaklık vermiyor.
Yagiztos aylinpala alırken adam şey dedi her kumaş türünü ayırıp kurutmak gerek çok saçma geldi o ama aldım yinede😄
Yagiztos aylinpala yaa şuan kuruldu yarın mesela bir takim nevresim var kirli sepette birde bikac parça kıyafet hepsini bir kuruturmu dersiniz😄
dikkatbebekvar Yagiztos nevresim diger camasırlara dolanıyo bildiğin düğüm oluyo 😂 tabiki güzel kurumuyo bu sefer. Islak kaldılar hep. Tecrübeyle sabit 2 3 gün önce denedim 😂
dikkatbebekvar 2603 benim yogusmalı daha yeni aldım gecen ay. Baya da calıstırdım haftada bikaç kez calısıyor. Sadece 40 lira farketmiş faturam. B enerji oldugu halde.
kahvekokusuu 2603 bende çok araştırdım henüz almadim ama yoğuşmalı olanlar banyodaysa eğer nemlenme sorunu yaşıyormuş yada banyonun camı dışarıya değilde havalandirma boşluğuna acikiyorsa da nemlenme çok oluyormuş bu yüzden ısı pompali almayı düşünüyorum