gozdem butceniz varsa prima premium bence goruyoruz etraftan herkes donup dolasip primaya donuyor yani yapacak birsey yok bende cogunu denedim kimi kalin kimi hemen doluyor kimi sizdiriyor kimi kaka tasiriyor kimi pisik yapiyor primada ben ve etrafimdklr hicbirini yasamadik hatta prima almayip sonra son care kullananlar sukur dedi yani butceyi zorluyor ama napalim diger bezlerde tutuculuk az daha sik degistirince indirimde prima alinirsa ayniya denk geliyor zaten ayrica cocugu pisik yapmasida cabasi 50 gunluk cocugum gece uykusunda hic degsitirmiyorum 12 13 saat duruyor iki kilo oluyor sabah ama bir kere sizdirdigini kaka tasirdigini gormedim o kadar durmasinada ne rahatsiz ediyor ne pisik yapiyorki gunluk pisik kremi kullanmiyoruz gunduzde kka yaptikca yada cisi 5 6 saatte cok dokarsa degisitiriyorum yani ayniya geliyor sleepy sizdirdi bizde cok kalin molfix pisik yapti minies emicilik cok az hemen doluyor ust yuzeyde kaliyor kaka vs ayrica kakayi tasiriyor ve bu markalar sabaha dayanmiyor