Eslimebrar Kizlar bebeğim içerken zorlanıyor bir süre sonra memeyi bırakıyor sizce tayzikli olduğu için mi bunun için ne yapmalıyım
Ebruceyda Eslimebrar meme reddi de olabilir. Tazyikli ise genzine kacar oksurur. Gogsunuzu sikinca fiskirir. Bence yolun basindaysaniz bir emzirme danismanindan yardim alin.
Namkol Eslimebrar 3,5 delikten süt gelir gibiyse tazyikli demektir. Hafif arkaya doğru eğilip emzirmeniz lazim. Memeyi c şeklinde değil makas şeklinde tutmalısınız.
Endegerlimoglum Eslimebrar doğduğundan beri tazyikli benimkide. zor emziriyorum bu yuzden. zor emiyor. maalesef cozumu bulamadim 3 aylık olduk hala ayni. birak arkaya yaslanmayi direk sirtustu yatiyorum üstüme koyup emziriyorum.
ruzgrnanns_35 Eslimebrar siz anlamıyormusunuz süt hızlımı yavaşmınyada sürekli yutkunuyormu burnumu kapalı yoksa emerken agzıda yoruluyor olabilri birsürü nedeni var
Namkol Namkol Bende de aynı sıkıntı var zamanla uyum sağlıyor bebek. Ebemiz bu şekilde tarif etti bana c değil makas arkaya hafif yaslanarak emzirme. Elle emzirme öncesi sağim yaptım bir müddet pompa ile sağım daha da arttırıyor o yuzden
ysmsrltn_ Eslimebrar Eslimebrar eczanede göğüs ucu içşn plastik bir aparat var onu göğüsünüze takıp emzirin bizde bunu yaşıyoruz o yüzden doktorum vermişti yada tazzikli inmesini istemiyorsan önce biraz sağacaksın sonra eözirecelsin dedi de o plastik uç makul meme reddindede yardımcım o olmuştu mememi almıyor onu takınca emiyor
Endegerlimoglum Eslimebrar dik oturup emzirdigime nazaran daha iyi emiyo tabiii. ama yinede cok genzine kaçtığı da oluyo
ruzgrnanns_35 Eslimebrar ozaman tazikli geliyordur allah muhafaa genzine kaçar sütünüzü vermeden önce sagım yapsanız daha iyi olur sanki
Aylinin-annesi Eslimebrar bende tazikli oldugu için bırakıyor makas haraketle tutuyorum hemen emiyor bırakmıyor
Elf123 Eslimebrar tazyikli sür örmek emerken göğüsten fazla süt çıkması onu tutamama gencine kaçıyor hatta memenizi çektiğinizde süt fışkırarak akmaya devam ediyor altı ay sürdü sonra düzeldi bende cok şükür
Eslimebrar Eslimebrar Namkol sizinkide öyle olunca kendini çekiyor muydu içmek istemiyor çünkü öyle olunca bizimki