Mutlubeybi ya canım benim burada herkes ahkâm kesiyo yok izletme yok şu yok bu kimse senin anneliğini sorgulayamaz izletedebilirsin izletmeyede bilirsin ... Benim bebeğim 1 yaşında kızıma da izletiyom çizgi film izliyo reklamı bakıyo her şeyin aşırısı zarar onu ayarlarsın zaten sen tv izletmek seni kötü bi anne yapmaz ... kusura bakmasın kimse sabahtan akşama kadar uykusuz bi bebekle uğraşıp saatlerce oynayıp yemek yemeye tuvalette gitmeye fırsatı olmayan bilemez bunu... canına sıkma aşırı olmaması kaydı ile kontrollü bi şekilde neden olmasın...
Herkes birşey diyiyo... Bak benim annem bana küçükken izletmiş çok şükür iyi insanlarız... peki şimdiki nesle bak terbiyesiz saygısız en küçük örneği ... bence bu kadar kontrollü olmak doğru değil ... ben anneyim evet ame bi insanım aynı zamanda... bebeğim uyumuyo durmuyo bütün gün oyun oynuyorum onunla arada yemek çamaşır ev işi oooooo dahe ne sorumluluklar ... 15 dakkika yarım saat izlemiş bende dinlenmişim çok mu ... Valla yapabilene helal olsun ben edemiyom... yanlız bakmanın da etkisi var tabi bunda... velhasıl izletiyorum arkadaşım