Asel_suna Ucansupurge banada komşum getirmiş kocaman bir koli erkek kıyafeti ama giydirir misin dedi kızım 5 aylık hepsini giydiriyorm bende çok da beğeniyorm wallahi 😅
Ucansupurge Asel_suna Benim de ablam valiz valiz eşya getirdi ki hala getirir yegenimle kızım arası 1 yaş erkek merkek ne fark edecek bu kadar ay giydirdim taş çatlasa çocuğun giydiği 3-5 zaten ki ablam yurtdisinda yaşıyor orda ki kıyafetler hem kumaş açısından daha güzel hem uzun ömürlü oluyor. E bebekten aldığım atletler takımlar 2-3 ay olmadan neredeyse parçalacak konumda ablamın getirdiği carterslar iki çocuk daha büyütür😅😂🤔
Hndealnathn Arkadaşınız beğendiği için istemiş olmasın😁😜 zira üzerinde sayısız boy:erkek yazıyor😁 ki unisex Bana göre gerçi.ben kızıma da giydiriyorum mesela.pek çok abisinden kalan Mickey mouse daffy fuck seylvesterli kiyafeti var bahçıvan tulumları var🤷
Olimbonii Son123 hayir bu unisex bi urun hem erkek hem kiz giyebilir ben ogluma cogunlukla kiz reyonundan sweatshirtler aliyorum mor lila 😂 kiz erkek ayrimi yapmiyorum kiyafette sadece süslü olan seyler olmaz o kadar geri kalan olabilir bence 😂
edabolukbasi Olimbonii ben bile 30 yaşında erkek reyonundan giyiniyorum çünkü neden olmasın oversize duruyor ki ben baskılı yazılı şeyleri sevmiyorum kadın kıyafetlerinin çoğu baskılı yazılı 😂😂
elizabeth Son123 minie olsa kız olurdu bu mıckey, ayrıca kocaman boy yazıyor üstüne ama ben olsam ben de giydirirdim kızıma çok güzelmiş 🙈
Olimbonii edabolukbasi aynen ben hep unisex seyler aldimki belki kizimda olursa oda giyer diye suan oglum gayette guzel giyiyor kiz reyonundan 😂
_YanakReisinAnnesii Son123 hayir değil 😂 bende oğluma giydiriyorum bu tarz 😊 nerden aldınız acaba bende bebeğime alayım çok tatlı 😂
oglumubeklerken Son123 bu erkek kıyafeti, Mickey mouse erkektir. Bunun kız kıyafeti olması için üstünde minnie mouse deseni olmalı
busrakuzeyy Son123 Kıyafet bence kıza da olacak erkeğe de olacak durumda. Üstelik çok tatlı. Ve üzerinde boy yazıyor. Arkadaşınız yavaş atsın bence.