Ygmr11 Gerçi benim kendimce uyguladığım diyet ve içtiğim bir çay vsr iyi sonuö aldım ama biraz daha var benide alınnnn 🥰
Zeynosileannis BallyavruMM Önceden denemiştim kısa süreli hızlı kilo vermek için çok iyi 10 günde 6 kilo falan vermiştim o zaman 😊
Maviim Zeynosileannis Geri aldınız mı? Yoksa diyet bittikten sonra dikkat etmeye devam edip daha çok verilir mi sizce?
Agaclargibi Kaçamaksız birebir yaptım ilk iki gün eksileri gördüm ama sonra duraksadı ve sağlığım dan oldum hayatımda daha kötü bir diyet yapmamıştım asla denemem bile birdaha kendime gelmem bir ay sürdü
Zeynosileannis Maviim Dikkat edilirse geri alınmaz ben birkaç ay sonra aldım ama dikkat etmemiştim sadece bir elbiseye girmek için zayıflamıştım
BallyavruMM @Betullyilmaz_ @KumsalAda2 @Elif2409 @Umutveannesi @AlminaLina @Ay05 @FatmaKrbkl @siriuss_ @goldumsu @aselim1 @Kaderemirim @Ygmr11 @2cicek @egsms03 Kızlar hicbirinizden ses çıkmadı çok şaşkınım dün herkes birlikte başlayalım benide alın diyordu 😳😳😳😨😨😨😨
Ygmr11 BallyavruMM evetttt 🥰🥰🥰🥰 ama bu şekilde birbrimizden haberimiz olmuyor özel tartışma başlatalım