Galgamet Hadianne korkmayın. İçinizi ferah tutun .elimizde video da var doktorlar nonette değil.demis .Allahin izniyle bisey cikmaz .benim küçüktede öyle olmuştu. Norolog eeg falan istemişti. Bisey çıkmadı 4 5 aylıkken bisey yapmadan kendiliğinden geçti. Doktor biseye verdiği tepki olabilir demisti .o kasilmalari sinirliyken falan yapabilir .yada yemek sonrası mide yanmasindada yapabiliyorlar Rabbım şifasını versin insallah
Hadianne Galgamet çok teşekkür ederim 🤲 uykusu geldiği zaman yapıyor genellikle sinirlenmek gibi değil istemsiz yaptığı çok belli gelişimsel olarak hiç bir sıkıntısı da yok ama insan anne olunca böyle oluyormuş iyi düşünmek istiyorum ama inanın dünden beri korkudan sanırım basım faleket agriyor ruh gibiyim
Bebikciikkk Hadianne aklıma kakasını yaparken kendini sıkıyor mu diye geldi bir arkadaşımın kızı kakasını yapmak istemediği için donup kalıyordu kendini o kadar çok sıkıyordu ki anlatamam her yere gittiler en son pedegog kakasını yapmak istemiyor demişti
Hadianne Bebikciikkk şöyle kasılma kakasını yaptıktan sonra oldu zaten ek gıda aldığı için kakasiini çok zor yapıyor kuru kayisiyi kaynatıp suyunu icirdim ikindin ikina ikina yaptı üst degistik salona gittik çocuk kasılıp titremeye başladı kaka mevzusu olduğunu düşünmüyorum ama keşke öyle bsey olsa ona bile razıyım şuan
Bebikciikkk Hadianne inşallah önemli bir şey değildir dua edicem sizin için doktora gttiğinizde bizide bilgilendirin allah şifa versin
Hadianne Bebikciikkk şimdi geldik hastsneden videoyu izlettim doktora epileptik olduğunu düşünmüyorum ama gene de bı eeg çekelim dedi pazartesiye gün verdiler, doktor öyle deyince bı nebzede olsa için rahatladı
kxbxx Hadianne Merhaba 6-6.5 aylıkken bizde de bir süre kasılma değil de titreme şeklinde çok uykusu geldiğinde emerken uykuya geçişte bi kaç saniyelik oluyordu seslenince veya tutunca geçiyordu 7 aya kadar devam etti doktorumuza video çekip gösterdiğimde normal olduğunu söyledi bende bi ara çok korkmuştum artık olmuyor şuan 8 aylığız
Hadianne kxbxx bizde de durum hemen hemen aynı uzun süre uymadığı zaman kendini sıkıp titriyor tık gibi kafasını sallanıyor umarım bizim ki de önemsizdir kalsiyumu yüksek çıktı internette yüksek kalsiyum kasılmaya sebep olur yazıyor yani bileyim insan ona bile razi oluyor
arslaninannesi98 Bizde de var bu elimde videosuda var hatta heyecanlanınca titriyor böyle öne doğru uzanıp. Annem epilepsi hastası görür görmez çok endişelendi
Tugceonrdml_ Hadianne ankaradaysaniz hemen gulhane nöroloji deki doktor ile de gorusmenizi tavsiye ederim kendisi çok mukkemel bir insan en ufak detaya kadar anlatıyor benim kızımda ateşten havale geçirdiğinde böyle titremeleri oldu yaklssik 1 ay biz eeg çektirdik temiz çıktı inşallah dizinde temiz çıkar ♥️
Hadianne Tugceonrdml_ konyadayiz eğer ki yarın bı problem çıkarsa zaten başka doktora gitmeyi düşünüyoruz… Ama inşallah bı sıkıntı çıkmaz Çok teşekkür ederim 🤲❤️
Burcuskovski Benimkinde de vardı alt ast karaciğerle ilgili değerler çocukta kolestaz kolestazın nedeni olarak cmv virüsü çıktı. Kasılma ve titreme kalsiyum eksikliğinden de oluyor olabilir.Ama alt ve ast için bir çocuk gastroentoloji doktoru görsün derim
Hadianne Burcuskovski kalsiyum eksikliği yok aksine yüksek çıktı önceliğim çocuk nöroloji ondan sonra diğerlerinedde bakicaz