kubra2608 AngelMotherr eşim koltuk takımı bakmaya gidelim diyo ben kararsızım karar verebilirsem gideriz yoksa evdeyiz 😅
durukusunannesi_ AngelMotherr önce kahvaltıya gideceğiz sonra avm ye alışverişe tabi bunların hiçbirinden uyuyan kocamın haberi yok 🤣
seboss35 AngelMotherr Günaydınnn🧡 Bende işlerimi halledeyim sonra oğluşla biraz hava alırız o öğle uykusundan kalkınca yarın sabah da kahvaltı ya misafirim var menü düşünüp hazırlık yapmam lazım bakalım 😁
Oli nazlimom_ ayyyyy superrrrrrrrr. Guzel yaslari olusun. Gurbette olunca kimseyi tanımıyoruz. Canim bi boyle organizasyon cekti heeee
AngelMotherr durukusunannesi_ eşimde icerde beni uyuyor sanıyor 🤪 dün birseyler söyleniyordu bakalım annesine getirse yandı 🤭 hava güzel çekirdek aile ile yapalım birseyler bakalım
AngelMotherr Yigitefeannesi Ah analar analar canım analar 🤭😘 evet ya güzelmiş hava bakacağım artık bende dışarı 🙃
Hayat6530 AngelMotherr dün gece yatılı misafirliğe geldik bir an önce evime gitmek istiyorum uyumak istiyorum kızım sabaha kadar uyumadı
durukusunannesi_ AngelMotherr haftasonumuzu ailecek geçirelim diye dün akşam o sorunu hallettim ben 🤣