mavikelebek4 Kızlar 3 ay 29 günlük kızım var ve saçlarım aşırı çok dökülüyor avuç avuç kıl hamilelik öncesinde ve hamilelikte hiç dökülmedi başına gelen var mı sebebi nedir ve çözümü ne şimdiden teşekkürler
Burcugnctrk mavikelebek4 hamilelikte dökülmeyen saç bu zamanlar dökülüyomuş 😅 benim bebeğim 7 aylık hala dökülüyo ama istersen bi kan ver vitamin depolarına baktır belki eksiklik vardır ondan dökülüyodur 🙏
ayseesrabayrak mavikelebek4 ben de aynı durumdayım, hamilelik dönemimde ve doğum sonrası ilk 3 ayda hiç dökülmedi ama şu an avuç avuç dökülüyor ama normale döner diyorlar
Smyygz mavikelebek4 bende ayni sorunu yaşamıştım ve kan degerlerimw baktırdım çok düşmüştü hemen takviye almaya başladım. Sampuanimi değiştirdim hellalles sampuan aldim. Dermapen kullandım sac diplerime uyguladım sonrasında badem corekotu ve argan yagi karışımını ve bepanten bemix evifen ampul karışımı da yaptım sürdüm 1 ayda saçım toparladi sabırlı olmak lazım resmen kel kalıyordum. Allah a şükür düzeldi saçım.
Burcugnctrk sahramom benimde öyle üzülüyorum ama çaresi yok ama biraz pahalıda olsa urban markasının bi şampuanı var mor renkli onu aldım ve saç spreyini bi nebze olsun azalttı ve ara ara saçlarımı badem yağıyla yağlayıp bekletiyorum sonra yıkıyorum iyi geliyo deneyebilirsiniz şampuan pahalı gelirse saç spreyini alın ama o saç çıkmasına baya iyi geliyo duş sonrası sıkıp masaj yapıyorum ..
Mercannnn Benimde hamilelikte ve 3 aylık olana kadar hiç dökülmedi. Şimdi bebiş 4,5 aylık. Hala dökülüyor ama eskisi kadar değil. Ben omege kullanıyorum
Bsraaalp mavikelebek4 doğum sonrası saç dökülmesi normal. Benim de saçlarım 2. ayda dökülmeye başlamıştı avuç avuç. Doktora gittim kan değerlerimde de bir sıkıntı yoktu. Şu an oğlum 8 aylık ve saç dökülmem durdu hatta yeni bebek saçlarım çıkmaya başladı. Bu geçici bir süreç. Ben extra hiçbir ürün kullanmadım öyle bir vaktim de olmadı açıkçası. Stres yapmayın sizinki de bebeğiniz büyüdükçe toparlanır 🌸
Jadewinder mavikelebek4 Bsraaalp ben de baktım burada çok karışımlar yapanlar uğraşanlar olmuş. Benim de bebeğim 4 buçuk aylık. Saçım acayip dökülüyor. Ama saçımla bırakın ilgilenmeyi yıkanmaya vaktim yok maalesef. Utanıyorum bunu söylerken de ama bazı zaman oluyor ki haftada 1 anca yıkanabiliyorum. Kuaföre gidip saçımı kestirmem lazım ama ona asla vakit bulamıyorum zaten. Artık saçımı bıraktım kendi haline. Sürekli toka takılı zaten. Banyodan sonra hızlı hızlı tararken yarısı tarakta kalıyor saçımın neredeyse. Dehşet bir görüntü. Zamanla geçeceğini umuyorum ben de .
asyanin_annesi35 mavikelebek4 canım amla yağı trendyolda orjinal olması önemli iki şişe al bana dua et
Eylulecek asyanin_annesi35 Cnm bende alem.henüz ilk sise.yarısında.hafta bi kaç kez yapıyorum. Ama yumusatyor sadece başka bsey görmedim Ne kadar.kullanmak.lazım acaba
Eylulecek mavikelebek4 benim kızım 2 yaşına girdi hala dökülüyor saclarm.tekrar vitamin kullanyorm.yağlar sampuanlar banamisn demiyo. Kan değerlerime baktrdm bi sorun yok. Azck uzasa kesstryorm kestirmek azda olsa fayda ediyor.umarm böyle sürmez.
ElizBeyza12 mavikelebek4 aynı şey tüm annelerde oluyor duyuyorum dediğiniz gibi hamilelikte gereğinden fazla saç çıktığı için hormonlar doğumdan sonra normale dönmeye başladıkça o çıkan saçlar dökülüyor korkmayın. Kızım 7 aylık şimdi benim dökülmesi azaldı öncesine göre ama ben bu sürede 2 defa saçımı kestirdim tavsiye ederim ve B12 ile D vitaminleri kullandım. Değerlerinize baktırabilirsiniz isterseniz … Sağlıkla büyütün inş yavrunuzu 😇
asyanin_annesi35 Eylulecek yavrum akşamdan sür sabaha kadar kalsın ilk şişenin yarısında anlamıyorsun zaten devam ediyor dökülme haftada 3 gün yap bide orjinal mi dış kutusu kabartmalı mi yazısı
Mrysmg mavikelebek4 benimde saçlarım hiç dökülmezdi ama aynı bebegim sizinki kadarken aşırı dökülmeye başlamıştı ve saç derimde kabuk kabuk dokuluyordu kepek gibi hatta sacimi boyadigimda kafamda yaralar çıkmıştı. Doktora gittim egzamadan kaynakli dedi ama egzama normalde vucudumda çıkardı. Ilacli sampuan verdi kullandım ilk kullanimda etkisini gösterdi. Birde deri icin damla vermisti oda cok etkiliydi. Simdi dökülme yok ama bazen birkaç gün dus alamadigimda sacim yaşlandığı icin cok kaşınıyor ve derim yine dökülüyor. Öyle olunca dusta yine onu kullanıyorum kesiyor hemen. Doktora gitmenizi tavsiye ederim öncelik olarak çünkü verdikleri ilaç çok etki ediyor gerçekten.