manikeneko666 AngelMotherr yok kız o tesbih için , çok afilli nadide modelleri fosilleşmiş 100.000 falsn 🥰 hangi sene aldın 200 ' e bu sene aldıysan değildir muhtemelen belki de orijinaldir ama bir iki sene önce aldıysan orjinal olabilir bu aralar bayağı yüksek 🥰
Duyulurum manikeneko666 ben de hiç inanmadım. Doğal taşların etkilerine inanıyorum ama dediğiniz gibi orijinalden olmasi vs sıkıntılı durumlar. Aynı şekilde doğumu kolaylaştırdığı iddia edilen Meryem Ana otu muhabbeti de beni bitiriyor. Bir kaynak bile yok bununla ilgili.
manikeneko666 Duyulurum ot hakkında bir kaç şey duydum onu da pek bilmiyorum yani inandirici gelmedi, kaynak bilimsel açıklama yok ise gerçeklik payı da yok bence 🥰
Mommygirl manikeneko666 2 diş çıktı bileklikle 😅 salyası da olmuyor öyle çok bize etki etti. Henüz 6 aylık
manikeneko666 Mommygirl yukarıda birisi plsebo etkisi demişti psikolojide inanmakla ilgili inanincada gerçek oluyor ya herşey 😊 belki öyledir 🌈
Miraymomm manikeneko666 biz 4 diş çıkardık ve çok kolay geçti kehribar kolye ile. Ateşsiz salyasız ağrısız. Kehribarı kaybolmuştu o dönem 2 diş çıkarttı ve geceler zehir olmuştu şimdi yeniden aldık 2 diş daha geliyor ve yine çok rahat geçiyor
manikeneko666 Miraymomm her dişin, çıkış şekli farklı oluyor zaten 🥰 büyük bir ihtimal ondan kaynaklı geçmiş olsun umarım kolay atlatırsınız
Mommygirl manikeneko666 mümkün tabi wma memnun kalan çok olduğu İçin denemek istedim ve bizde de etki etti
manikeneko666 MinikPandam_ aynen öyle, bilgilendirmekte hata oluyor bazen 🥺kendime kızıyorum sanane diyorum
Noname21 manikeneko666 taşların özellikleri doğrudur fakat orjinalini çoğu kişi alamaz çünkü kehribar pahalı bir taştır ayrıca ağrı kesici özelliği olan bir taşı sürekli vücutta taşımak da iyi değildir Bana kalırsa aman aman bir etkisi olan birşey değil ağrısını kessin istiyorsanız yeşil soğanın beyaz kısmını verin uyuşturur
manikeneko666 Noname21 benim oğluşum 3 yaşında ben kullanmadım 🥰 orjinali mevcuttu bende onu bile kullanmadım dişleri çıkarttık öyle böyle çok şükür 🥰
Kbrbisi28 manikeneko666 aynen heleki uyurken hala cesaret edemiyorum cikariyorum zaten diger kolyeler giibi degil ipe takili her arasi dugumlu taşlarin diş cikarmada etkisi var evet ama biz birde sunu fark ettik mesela alerji cikarttiginda onu taktiginda bi yarim saat icinde alerjisini geciriyor
manikeneko666 Kbrbisi28 ilginç, bilemiyorum artık birşey diyemiyorum 👶🏼🧑🔧 evet her taşı tek tek düğüm atarak diziyorlar ki kopma durumun da daha az hasar alsın diye koptuğu zaman bir boncuk zarar görüyor sadece
Kbrbisi28 manikeneko666 gordugun internet satislarinin cogu normal kolye gibi diziliydi bunu aldiginda kayinbabam cok sasirmistim sertifikasini vermisti orjinalligini bilin kizim benim tesbihci yaoti ama buyudugunde dar gelirse genisleticek bunu demisti
manikeneko666 Kbrbisi28 tesbihciler orjinal ürün satıyor, büyük hir ihtimal orijinaldir canım, bir de bu dişim şeklinden dolayı daha detaylı daha çok uğraştırıcı yapanlar için 🥰
queen_mom manikeneko666 kesinlikle katılıyorum sana . ☺️Bende almayı düşünmüyorum tamamen ticaret amaçlı sizin gibi düşünüyorum
manikeneko666 queen_mom bence de öyle canım, böyle yapmasalar nasıl satılacak bu ürünler kim alacak ? 🥰
Elifadaannesi manikeneko666 ben kendim için Mardin’de tesbihçi amca vardı ondan almıştık oda öyle demiştik orijinal kehribar yanmaz demişti yanlış hatırlamıyorsam kendime almıştım bebeğim doğunca ondan yine getirttim ama korktum takamadan boğazını falan sıkıştırır diye
manikeneko666 Elifadaannesi evet çakmak tutunca yanmıyor diye hatırlıyorum orijinalliği öyle kontrol ediliyordu, birde parmak arasında ovunca ısınınca ortaya bir koku çıkıyor kehribar özel ondan anlaşılıyor 😱