Mommygirl manikeneko666 en kötü aksesuar olarak kalır diye düşünmüştüm açıkcası 😂 bileklikler hoşuma gidiyor. Bi baktık dişi çıkmış 😂😂😂😂
manikeneko666 Elifadaannesi evet çakmak tutunca yanmıyor diye hatırlıyorum orijinalliği öyle kontrol ediliyordu, birde parmak arasında ovunca ısınınca ortaya bir koku çıkıyor kehribar özel ondan anlaşılıyor 😱
Noname21 manikeneko666 başla ben eski kafalı biriyim yok bebek spası yok kolye yok uyku eğitimi 2 yaşına basar basmaz kreş yada çocuğu yabancı dile boğmak falan bana saçma geliyor aylık rutin kontrole bile götürmedim bem ilk 3 ay hariç 😀
A_12ynr manikeneko666 kehribar buhara. Tutunca da çok güzel kokar .bnde almayı dusunmuyorum hafif atlatmca kolyeden biliyorurz her çocuk farklı her parmak bir olmadığı gibi istediysek olucak naza da kapriside çekmemiz lazım acı cekiyo çünkü
manikeneko666 Noname21 yabancı dil ve kontrol harici ben de diğerlerini yapmadım yabancı dil eğitimini ufaktan kendim veriyorum 🥰 kontrollere de ilk 6 ay götürdüm özel hastaneye sonrada 1 yaşına kadar tıp fakutesine götürdüm sonrada aşıdan aşıya götürdüm 😁
A_12ynr manikeneko666 😂 o kadar para verip kaziklanan da var ya önemli olan aldığın urunun orjinal olup olmadığını anlamak arastrmak .
A_12ynr manikeneko666 sen niye üstüne aliniypsun ki güzel anlatmisn bnde ısıya gelince güzel kokar dedim bnm gelinnim babasida bu işlerden anliyo ona sordum çok şükür . Üstüme alınma canım 🔥