Ytn Büyük kızımın 4 aylık olduğunda çıktı küçük prematüre kızım 35 haftalık doğdu şu an 8 aylık düzeltilmiş 7 aylık daha 15 gün önce çıktı 6,5 aylıkken çok zor geçirdik hiç kolay değil Allah bebişlerimize sağlık versin🐣
arassmomss Merov Bugün 7 ay 9 günlük alttan elime sivri bir şey takıldı ama emin olamadım sanırım çıktı yani inşallah 😂 üst diş etleri de bayadır kabarık bekliyoruz bakalım hayırlısı
Gokturk_ arassmomss benim oğlumun üstler kabarmış baya altlar sadece beyaz öyle oluyor mu ilk üstler çıkabiliyor mu acaba 🙈😂 Bu şekilde daha çokmu var çıkmasına acaba
arassmomss Gokturk_ Ay canım benim ya ağrı da yapıyordur şu an önce üstler de çıkabiliyormuş belki peş peşe gelir ama bizim de böyleydi sonra bi anda alt dişler hızlıca kabarmaya başladı bardak verdim ağzına götürdü baktım tıkır tıkır ediyor 😍
GonulMutlu Merov kizim suan 27 aylik ilk iki disini 6. ayda cikartti, oglum 5 aylik ilkiki disini 4 bucuk aylikken cikartti 🤗🤗
Gokturk_ arassmomss ayyy inşallah ya valla helak etti benide sürekli mızır mızır saat kaç olmuş ne soba yakabildim ne ekmek yiyebildim yanından ayırmıyor 🙈
Twinsmom-- Merov 7 ay 4 günlüğüz ikizlerimle hala çıkmadı çıkmak üzere gibi hayırlısı bakalım inşAllah🥰
Prenses_annesi04 Merov 5 ayliken alt dişler çıktı şimdi 8 aylık üst dişler cikiyo ve çok zor bian önce çıksın ikimizde rahatlayalim