Adaoykum BARTUMOM doktor önerisi istersen mutlaka sor bana. Benim kızıma 5 günlükkwn acil ameliyat demişlerdi şükür bu doktor sayesinde 9 aya geldik şuan takip ediliyor
Uras21 BARTUMOM Bnim oğlumda 26 aylık gğnde 2 litre falan içiyor bnde çok içiyor böbreğini yoracak hasta olacak diye tedirgindim ve doktora götürmeyi düşünüyordum ki bu postu görene kadar 😱😱
BARTUMOM OzgeOzkan hayır ama benimde aklıma gelmedi değil bir doktora götüreyim en iyisi içim rahat etmeyecek .
Ucansupurge BARTUMOM Canım diyabet olabilir mi sordun mu doktora bir araştırma yapıldı mı 5lt yetişkinler için bile fazla.
BARTUMOM Ucansupurge 2 ay öncesine kadar 3 litre falan içiyordu emzirmeyi kestim daha çok suya düştü şuan günlük 4 litre 5 litre arası değişiyor benimde aklıma diyabet geldi başka bir bölüm doktoruna goturucem
Gryffindor Böbrek değil de diyabet geldi aklıma. Mutlaka götürün beş litre yetişkinler için bile fazla olabiliyor
livanurvealpinannesi61 BARTUMOM benim kızımda çok fazla içiyor. Ama fazlası da zararlı.sürekli su istediğinde vermiyorum artık.
BARTUMOM livanurvealpinannesi61 bende vermiyorum , saklıyorum ama ağlıyor çok su diye eşimde çocuğu su ile mi sınıyorsun diyor kıyamıyor
Ucansupurge BARTUMOM götür tabi canım tedbirli olmakta fayda var belki alışkanlıktan içiyordur meme yerine falan ama gene de aklımızda kalacağına bir kontrol etsinler 😇
BARTUMOM OzgeOzkan şuan takipteyim ölçüm yapıyorum biberonunu göz önünden kaldırdık daha az içmeye başladı. Galiba oyuna çevirdi memeyi bıraktıktan sonra . 10 gün sonra doktor randevum var o güne kadar ölçüp yazicam günlük içtiği litreyi
ZamaneAnnesii BARTUMOM bizde ayni durumdayız biraksam daha fazlasını da icer yani ustelik o kadar su ictigi halde meyve suyu komposto da içiyor
BARTUMOM ZamaneAnnesii sudan başka içecek içmiyor oğlum ne süt ne başka içecek. Siz doktora sordunuzmu yada götürdünüz mü
gurbet_gelini12 BARTUMOM gizli şeker olabilirmi bizim öyleydı gizli şeker çıktı bence iyi bir araştırın doktora gösterin tekrar insallah yoktur ama oğlum öyleydi test yapınca anlaşıldı ki gizli şekerden miş