-Lina- secoz yok bende bebeklikte yoktu bende sonrasında başladı yani bir dönem yedim sonra yok. Sonra nasıl bıraktım hatırlamıyorum. Yüksek ihtimal annem evdeki gazeteleri ben görmeden atmıştır
-Lina- MeryeminAnnsi eminim o zamanlar büyük bir zevkle yemişsindir 😂😂 tadı gidene kadar ağzımda çiğnerdim
yellowmom8 secoz benım bebegımde o aylarda öyleydi hatta duvardan kopan sıva parçalarını ağzına atıyordu demir eksikliği vardı sonradan bıraktı öyle şeyler yemeyı bi baktırın isterseniz tahlillerine
secoz yellowmom8 daha önce yaptık ama eksik demediler evet bunu da yaptı. Pano vardı onu söküp yemiş biraz 😀
guzelbebekk secoz herkes şok 😃 mesela akşam yemeğinden sonra genelde. Canım Bi peçete çekiyor abooooggg. 3 4 yaprak yiyorum sonra üstüne su içerim boğazımda parçalar hissederim çünkü 😃 mis gibi
ilon guzelbebekk Benim kızı size vereyim yiyin bol bol peçete çünkü ona kalsa sürekli peçete yer geçen doyurdum ağzını sileyim dedim yapıştı elime peçeteye ağlıyor kopardı bir parça attı ağzına yetişemedim yuttu gitti üstüne de su içireyim bari dedim 😂
ilon secoz bence doktorluk bir şey yok ama yine de sen bilirsin tabi bizimki de öyle peçete delisi karton kağıt ıslak mendil poşet saçma sapan şeyleri ağzına alır 🤷
guzelbebekk ilon ohh afiyet olsun hqhah😃 Bn de bbeğimin yüzünü yıkadıktan sonra kağıt havlu ile kuruluyorum. Sevmediği için alıp koparıyor. Arada ağzına atıyor. Bazen yetişemiyorum 😃
Minel-inannesi secoz demir eksikligi olan cocuklarda yada yetiskinlerde bu sekilde degisik bisiler yemek istegi oluyo, ama normal yemeklerde istahi az oluyo pek yemek yemeyi istemiyo