[silindi] Ysgl26 yastık altı yapmayı düşünüyoruz. Dediğiniz bankada altın olarak kullanmak için geçerli olur değil mi
printhelloworld BARTUMOM halkbank vakıf ziraat esnaflara 500 bin liraya kadar ihtiyaç kredisi veriyorlar yakın zamanda da 700 bin liraya çıkacak sanırım
Storymoon [silindi] bizde çektik altın aldık çekecekseniz eğer altın alacağız demeyin bankaya vermiyorlar biz 30 bin çektik 3 ay önce kârımız oldu hemen borcunuz yoksa çekin alın
Nrc-2 [silindi] benim eşim nakit avas çekmişti kartından ve altın aldı çok kızmıştım başta ama şuan iyi kar yaptı 😁
Nrc-2 Tosbikkkk bende mantıksız buluyordum ta ki gerçekten şu ülkedeki enflasyonu anlayana kadar. Eşim karttan nakit avans çekip altın aldı çok kızmıştım başta ama şuan hem aldığımız altın arttı ve kar yaptık hemde enflasyondan karta ödediğimiz para pul oldu🤷🏻♀️ iyi ki çekmiş beni dinlememiş😁
Boncuk1421_ Nrc-2 aynen enflasyon asgari ücretin artması . 2 sene önce ev aldığımızda kredisini nasıl öderiz diyorduk zorlanırız diyorduk .şimdi aylık market masrafımızla hemen hemen aynı kredi ödemesi, çerez parasına döndü.
EkiminAnnesi [silindi] bence altın yatırım olarak mantıklı değil. Hazır paranız varsa bir mala çevirin. Motor, araba vs. Bunlar altından daha fazla ve daha hızlı değerleniyor
Ysgl26 anayimbennana hesaptan çekeceksiniz sonuçta . normalde de kredi çekerken soruyorlar zaten nr için kullanacaksınız diyr. takip ediyorlar bi şeklde hesaptan hepsini ys da büyük kısmını tek seferde ya da kısa sürelerde çektiğinizde takip edebiliyorlar
Obususenbenbizsizo Ysgl26 aaa bu ne zaman olmaya basladi neden yapmicakmisiz ki sanki liramiz everstte
Hosgeldinbebekk [silindi] ben de aynı şeyi yapmayı düşünüyorum, 2020 hazirandaydı sanırım faizler düşmüştü baya, 470 liradan falan altın almıştım baya kăr getirdi. Borçlanmadan birikim yapamıyorum ben, o yüzden daha iyi
-Beliss [silindi] kredi cekip altin alirsaniz bankada kasada birakin altinlari sizin adinizq evet yatirim yapilabilir dusuk faizliyse bizde yaptik :)
anayimbennana Ysgl26 sanmıyorum hangi birini takip edecekler ki sonuçta milyon tane insan var kredi çeken 😅 belki gidip mobilya aldım yani en basiti
History_teacher Ysgl26 kim parayı nereye nasıl harcadığını takip edebilir ki..sadece çekerken yatırım için demiyosun onaylanması için gerisi sana kalmış.ben yıllardır bu sekilde yapıyorum
Birbebetoannesi [silindi] Bu gün aynı konuyu konuştuk eşimle uzun vadeye ye yapıp yapalım mı diye ? Benim karşı komşum yapmıştı bunun için kredi çekişir mi demiştim ama eşi meslekten men edilince gitti bozdurdu ve %80 karla sattılar . Borcunu , taşınmasını üstene oturma grubunu da aldı. Alınca hiç dokunmamak lazım bence uzun vadeli kar getiriyor