Melekannesiiiii Bugün psikiyatriye gittim kaygılı olduğum için. İlk defa ilaç kullanacağım. Bana ARİPA 20 mg ve PALİGİS 6 mg yazmış. Daha önce hiç duymamıştim kullananlar oldu mu?
Melekannesiiiii manikeneko666 ne için vermişlerdi. Bana da aripa 20 mg ve PALİGİS verdi. Sanırım aripa tek olmuyor birseyle beraber kullanılıyor
manikeneko666 Melekannesiiiii evet ben de hep ek olarak kullandım, mesela lustral aripa, mışıl aripa, efexor aripa olarak kullandım, obsesif kompulsif bozukluk için
Melekannesiiiii manikeneko666 bana kaygı bozukluğu için verdi. Peki aripa işe yaradı mı sizde? İlk kullanımda yan etkisi cok oluyor mu?
manikeneko666 Melekannesiiiii faydası oldu tabi ama aripadan dolayı mı çok bilmiyorum, çünkü birçok ilaç kullandım umarım faydasını görürsünüz 🥰 bana yan etkileri oldu ama aripa bin değil büyük bir ihtimal yanında kullandığım diğer ilaçların olduğunu düşünüyorum
Melekannesiiiii manikeneko666 bana 20 mg vermiş internetten baktım şizofreni falan için diyor. Adam bir dakika konuştu benimle o tanıyı koymamıştir herhalde dedim😄
manikeneko666 Melekannesiiiii hayır be alakası yok , interneti kalırsa oooo 😁 benimle yarım saatten fazla konuşuyorlardı