Gizemhzl çok geçmiş olsun. ben Medipol Mega da doğum yapmıştım, doğumhanede farkedilmişti belindeki şişlik ve hemen Nejat Akalın hocaya başladık. Maalesef süreç çok yavaş ilerledi. MR yazmak istemedi kendisi ve o hastanede gittiğimiz başka bir beyin cerrahi doktoru. sürekli takip edildik. 6. ayda artık MR yazdı, birazda bizim isteğimiz ile. MR sonucuna rapor çıkmadan baktı, korkmayın lipom omuriliğe girmemiş dedi, ameliyat olmasına gerek yok falan dedi, biz çok rahatladık. Sonra rapor çıktığında gergin omurilik sendromu teşhisi koyulduğunu
biz kendimiz gördük, hoca bize bunu söylememişti. 1 yaşında görmek istiyorum takip edelim demişti. tabiki içimiz rahat etmedi araştırmalarımız sonucunda Memet Hocaya gitmeye karar verdik. Bize ileride muhtemelen yaşayacağımız sorunları anlattı ve kesin ameliyat dedi. Sonra Çapa da başka bir profa gidip görüş aldık o da ameliyat dedi ve Memet Hoca da ameliyat olmaya karar verdik. Nejat hoca harika biri biz çok sevdik ama genellikle çocuklara çok dokunmak istemiyor diyenler oldu, bu hastalığın ameliyatına güvenmiyor diyenler oldu, genelde takip isteyen bir doktormuş. Memet hoca da sizin de dediğiniz gibi bu alanda iyice uzmanlaşmış sayısız ameliyatları var. Bu arada benim bebeğimin de hiçbir şikayeti yoktu. Sadece ameliyat öncesi son kontrolde bir bacağının daha ince kaldığı farkedildi ve ayağa kalkarken o bacağını sonradan kullanıyordu. hareketlerinde başka hiçbir problem yoktu neredeyse düz duvara tırmanacak. Hoca ameliyatlarını Altunizade Acıbadem de yapıyor. hasta kabulünü Caddebostan da özel muayenehanesinde yapıyor. 2.500 TL idi ama zam gelecek dediler en son. 1 yaşında aynı hastanede bulunan çocuk üroloğuna yönlendiriyorlar. biz 1 ay sonra başlayacağız, mesanenin etkilenip etkilenmediğine bakacaklar. bizim yağ dokusu omuriliğe biraz girmiş. Memet hoca öyle demişti. hem omurilikteki gerginliği rahatlattılar hem de yağ dokusunu temizlediler.