Gamzebysl Kızlar hipp combiotic kullaniyorum. bebeğim 50 günlük çabuk acikiyor. Degistirmek istiyorum mama 15 gündür kabiz yaptı anne sütude alıyor. Birde gazlı bebegim hangi mama iyi sizce ne almaliyim?
Tugbaf Gamzebysl ben aptamil ve hip denedim sizin gibi kabız ve gaz yaptı ve oğlum kolikti sma benim oğluma iyi geldi tabi her bebek aynı değildir
Serpilyyuksell Gamzebysl doğumdan beri anne sütü mama birlikte mama olarak aptamil kullanıyoruz çok memnunum
Haribo42 Gamzebysl bn dün doktora söyledim bunu çok sıbı çabuk acıkıyor diye hayır değiştirme dedi anne sütüde sıvı biley olmaz dedi
Haribo42 Gamzebysl bende anne aütüyle ilerliyorum ama nerden biliyoaun mamanın yaptığını belki bizim sütten geçiyo
Gamzebysl Haribo42 ben kabiz yapicak herhangi bişey yemedigin icin eminim doktor da mamadan dedi fitil verdi
Yusufunannesii Aptamil kabızlık yapıyormuş doğrumu? Benm bebeğim aptamil içiyor 3 günde bir falan yapıyor kakasını 54 günlük sadece mama ile besleniyor sizce kabız mı mamasını değiştirmeli miyim yoksa normal mi?
Betmuncur Yusufunannesii benim bebeğim de 45 günlük aptamil veriyorum beni de emiyo ama kabızlık yapmadı şimdiye kadar gayet memnunum
asel_ikra21 Yusufunannesii gunde kac kere veriyorsun mama bide aptamilin gaz kabizluk mamasi var onu dene benim kizimde 3 4 gune bir yapiyor
Haribo42 Gamzebysl ya bende hip combiotic kullaniyorum oda normalde gaz ve kabiz yapmiyo ama cocugum 2 gunde bir zor yapiyo ve gazli bnde gaz yapick seyler yemiyorum ama gazli bebek her turlu gazlaniyo diyo herkes bndemi aptamil alsamm
Sevgim_berrak Denemediğim mama kalmadı kabızlık mamayı beğenmeme neler yaşadım... Similac kullanmaya başladım çok şükür kilo alimida güzel ve günde en az 2 kakali bezimiz var çok şükür
Ozgaytmr Gamzebysl golden goat kullaniyorum cok memnunuz. Bebegim cok gazli vee kaka sorunumuz cok oldu. Ilk ay aptamil kullandik gunde 1 kere veriyordm fakat cok gaz oluyordu. Golden goat keci sutlu oldugu aorun yasamadik