elizabeth Liyaveannesi Hiç bişey olmadan ürün geri gitmiş satıcıya. Burdan dolandırıcı olduğunu anlayabilirsiniz. Ürün satıcaya döndüğü halde niye para istesin sizden. İsmini google de arayın dolandırıcı olduklarını göreceksin. Sakın göndermeyin para.
Liyaveannesi elizabeth baktım canım şikayetvar.com da çok şikayet var zaten ama öyle bir korkuttular ki
minikMarquez Liyaveannesi çerezleri kabul ettikçe haberdar oluyorlar e mail herşey den bilgileri oluyor takmayın dolandırıcı çok bu ara
Liyaveannesi lceLady millet işssiz heralde bu zamanda ne diye böyle saçmalık ile uğraşırlar anlamıyorum ya
Liyaveannesi minikMarquez aaaa dün gece 2 tane kabul ettim belkide oradan ulaştılar bilgilere ay bunu hiç bilmiyordum canım nasıl iptal ederim o çerezleri
Liyaveannesi Sessiz_oyuncu kargo ücreti vs. dıyorlar canım ben siparişi almasam bile sayfa mesaj atar bana ürünü neden almadınız diye değil mi
Sessiz_oyuncu Liyaveannesi tabiki öyle ama zaten sipariş ettiğin şeyi unutmazsın ya. Gelck diye beklersin. Sipariş dökümanı nerdeymş onu göndersinler o zaman.
Ebru39 Liyaveannesi Kesinlikle dolandırıcılar .Bizim burda da aynı mesajla aynı yöntemle bir çok kişiyi dolandırmaya çalıştılar.Kendilerini avukat diye tanıtıyorlar
Liyaveannesi Ucansupurge ne yazıp takip edeceğim canım. Avukatın adı da yazıyor IBAN verdiler saat 1′e kadar ödeme yapın dosyanız kapansın diyorlar birde .
Ucansupurge Liyaveannesi Adınıza açılan dosyalar e devlette görülür. Böyle saçma sapan insanlarla muhatap bile olma canım kötü niyetliler. Kimden ne koparirsamin pesindeler.
minikMarquez Liyaveannesi iptal edilmiyor maalesef baktığımiz için konuyla ilgili neye bakılıyorsa o direk karşımıza çıkıyor ama.bu tür mesajlara inanmayın bazen çerezleri kabul etmeyin
dumeka Liyaveannesi yayalar hukuk bürosu, yayalar avm gibi yerlerden gelen mesajlara itibar etmeyin dolandırıcı zaten. Gerçekten böyle bir durum varsa da icradan önce ibraname gelir zaten siz de itiraz edersiniz öyle bir durumda.
Liyaveannesi dumeka anladım canım teşekkür ederim pislik bunlar dolancırıcı olduklarını iyice anladım
Jsjshsh Liyaveannesi bir kaç gün önce bizim başımıza da geldi dolandırıcı haberlere bakabilirsiniz yayalar hukuk bürosu bir çok kişiyi böyle dolandırdı
Ucansupurge Liyaveannesi taciz etmeye devam ederlerse şuan karakoldayim bundan sonra resmi yollarla iletişim kuralım de bak nasıl kayboluyorlar.
cinkinasi Liyaveannesi Google a yayalar hukuk bürosu yazsanız bi sürü şikayet çıkıyor çok meşhur dolandırıcı bunlar