Muhammed_Ali hsyn benim bebeğimde olmuştu tüm gece kaşınırdı yavrum ve her sabah da suratı kıpkırmızı maske gibi oluyordu haziranda doğdu sıcaklarda her gören isilik dedi ilk çocuk acemiyim tabi sonra doktora gittik egzama dedi kortizonlu krem verdi 2 güne geçti bizde de bi alarji var ama neye hala bulamadık
Bsrakck Kızlar benm oğlumda yüzü kızardı yanakları sadece böyle pütür pütür alerji belirtisimidir test yaptrcam
Oyku123ss11 Benim kizimda alerji ama neye alerjisi var bilmiyorum doktora goturcem vucudunda bisey yok ama yuzu yanaklari kizariyo geciyo kulaklarini kasiyo kafasini kasiyo
hsyn 1902ctn rabbim yardimciniz olsun bizimde yuzde ara sira ufak ufak sivilce gibi bir sey cikiyor doktor belki yumurta alerjisi olabilir dedi bilmiyorum artik
1902ctn hsyn emin olun derim ona göre bilirsiniz içiniz rahat eder 🙏 meleklerimizi daha beterinden korusun rabbim 👼🏻
hsyn 1902ctn yumurta tuketmiyorum 1 aydir hemen hemen aminn aminn Allahim onlari butuuub kotuluklerden korusun
Deletedmom021 hsyn sadece emiyorsa yediklerinize dikkat edin belki alerji olabilir. Mesela yumurta demişsiniz 1 hafta yemeyin yumurta sonra yiyin çıkarsa alerjisi olabilir
Deletedmom021 hsyn geçen hafta alerji doktoruna gittik. Geçiçi kırmızılıklardan korkmayın, cildi kuru daha fazla nemlendirin dedi. Hakikaten de işe yaradı. Sizin bir de diş geliyor olabilir minik minikse eğer googledan alerji görsellerine bakabilirsiniz.
1902ctn hsyn detaylı test yaptırın derim bizde buğday çıktı mesela hemen yumurta,süt kes der doktorlar