Demett-65 merhaba öncelikle bu aşamaları yaşamış ve sıkıntılarını bilen bir anne olarak şöyle anlatayım sana, oğlum 2 aylıkken süt alerjisi olduğunu anladık kakada kan ve mukus şikayetiyle alerji doktoruna başladık doktorumuz bana diyet uyguladı ama herşeye dikkat etmek zorundasın mesela marketten kapalı paket ceviz aldım içerisinde süt ve süt ürünleri içerir diyordu ona kadar dikkat etmek zorundasın maalesef, onun haricinde raporlu mamaya başladık aptamil pregomin as , 6 aylık olana kadar bu şekilce devam ettik 6 aylık olduğunda doktorumuz yavaş yavaş diyeti bozdu oğlum çok şükür iyileşmişti artık, 6. Ayda ek gıdılara başladığımızda alerjimizi yendik fakat bu seferde kabızlık sorunumuz başladı ama çok ciddi bir şekilde hatta poposunda yırtık bile oluştu maalesef doktorumuz önce duphalac diye şurup başladı pek iyi gelmedi sonrasında dulcosoft diye şurup içti ama çok uzun süre içti hatta ben bağırsaklarını tembelleştirir diye çok korkmuştum ama şükür hiçbişey olmadı biz dulcosoft şurupla atlattık o süreci şu amda oğlum 2 yaşında ve herşey yolunda çok şükür sizede sabır özveri ve geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum