Elmsnghn MucizemSerram benimde hamile olduğum ilk andan itibaren uykularimdan hep Muhammed diye uyandım. Bence konulmalı yaa. Cinsiyeti belli mi
MucizemSerram Elmsnghn evet erkek. bende bir oğlum olursa Yusuf koyarım diyordum ama selim ismini de severim
gurbet_gelini12 MucizemSerram bende oğlum da hamileyken rüyada adını islam koy dedi kim dedi bilmiyorum ama onu hatırlıyorum koymadık malesef
Ali_asaf_10 MucizemSerram ben oğluma hamileyken rüyamda kızım oluyordu. Adı ne diye sordular bana da rüyamda elif ada dedim. Ama sonuçta bebegim kız değildi illa koymak gerekmez herslde ama rüyaya da bağlıdır ben normal biri soruyordu öyle söylüyordum. Belki rüyama daha farklı şekilde girse ve kız olsa düşünürdüm
MucizemSerram Zeynosileannis selim ismini severim. ama Yusuf ismini istiyordum bı oğlum olursa diye ama nasip bakalim
Ali_asaf_10 MucizemSerram ama ben ne öyle bir isim düşündüm ne de aklımın köşesinden geçti rüyamdan sonr araya sasirdim hatta nerden çıktı böyle bir isim diye
[silindi] MucizemSerram Dinen rüyadaki ismi koymanın bi zorlunluluğu yok diye araştırmıştım. En azından içiniz rahat etsin diye kulağına yusuf yavuz selim diye okuyup. Kimliğe Yusuf yazdırsanız ?
Nursena0606 MucizemSerram Kaynanamın eltisi rüyasında “ona söyleyin bir erkek çocuğu olacak adını adem koysun” demişler. Kaynanam da koymuş. Eşimin ismi Adem. Ben görseydim ve beğenseydim koyardım. Ama zorunda değilsiniz tabi ki.
Duyulurum MucizemSerram hayır koymak zorunda değilsiniz. Gebeliğiniz hayırlı olsun :) Bu arada ben de rüyamda oğumun adını görmüştüm ve kimseye söylemedim bana çok saçma geldi. Böyle olduğu halde onun adını eşim rüyamda gördüğüm isim koydu
tugceo92 MucizemSerram hayır tabii ki koymak zorunda değilsiniz. Benimde rüyamda kızımın adı Asel miş. O zamanlar hamileydim. Tabi her on kişiden sekizi asel ismi koyuyordu kizina😂 o yüzden Berrak Ela koydum mesela o şekilde istediğim için. :)