Akbasinci Kızlar muayneniz nasıl yapıldı alttan mı dikişlerinize bakıldıgında vajinal muayne de yapıldı mı ben çok korkuyorum bakılcak diye sakınıyorum cünkü cok canım acıyor diye 😟
Janss Akbasinci Doğum sırasında yapılan vajinal muayeneye benzemeyen alt muayene yapılıyor . Dikişe bakılıyor,usg ile rahim,yumurtalıklara bakılıyor . Hiç tedirgin olmayın . Aksatmamak gerekir 😌
Zeynp Akbasinci ben sezeryan doğum yaptım. Dikiş kontrolü için gittiğimde alttan kontrol etti rahmimi. Birde smear testi için örnek aldı
AlyaMerveMina Akbasinci sezeryan oldgu ıcınmı bılmıyorm karnı dan baktı dikişşme ama normel dogumda galıba altan dıkıs varsa oraya bakar
Sevde_Defne Akbasinci hiç korkma canım korkulacak hiç bişey yok.. Sadece bakıyor dikişler nasıl diye benim ilk dikişler açıldı doğumdan 1 hafta sonra tekrar gittim dikişler yeniden atıldı 40 dan sonra da gittim dikişler baktı düşmeyen bir kaç tanesini aldı.. Korkma normal doğum yapmış birisin.. Ne kadar acıtabilir.. 😉😉
Demirbebek İlk muayeneye 20 gün sonra gittim sadece dikişlere baktı 1 ay sonra 2. Ye gittiğimde alttan baktı ve smear testi için örnek aldı
Demirbebek Demirbebek ilk kontrolde ultrasonla rahmimizde baktı şimdi hatırladım 🤦🏽♀️ 2. Cide alttan baktı yanlış Bilgi vermiş olmayayım
azrayseanne Ben de korka korka gittim ama hiç can acımıyor emin olun. Örnek alınıyor ama aklınıza gelen şey gibi değil. Bir fırça ile akıntıdan örnek alıyorlar. Sadece benim sonrasında iki gün boyunca kanama oldu. Ona da normal dedi doktor
Yunusungamzesiii Normal doğumdan sonra 15 içerisinde gittik alttan muayene etti 6hafta sonra tekrar gel dedi ama bir agrım kanamam yoktu dokturuma mesaj attım sıkıntın yoksa gelmene gerek yok demişti
eymenim1405 Akbasinci dogumdan 10 gün sonra gittim catala cikiyorsun alttan dikislerine bakıyor pansuman yapiyor
Gari_de_Gari Bende 2aylık olduk gitmedim daha.Bir de yaa spiral taktırmak için de gitmek istiyorum ama çok korkuyorum açıyor mu acaba ya taktıran varmı aranız da 😂😂😂
Akbasinci Bende korkuyorum zaten kasıyordum kendimi muayenelerde hep canım acıyordu şimdi dikiş var diye daha çok korkuyorum
Tontisimm Sezeryan doğum yapmıştım. Dikiş yerimdeki bantı çıkardı ve dikişlerimi kontrol etti.. smear testini de 6 ay sonra yaparız demişti ama ben korkumdan gitmedim tabii😂
Akbasinci Tontisimm annem smear testi yaptırmıştı sağlık ocağına koskoca 50 yaşında bağırdım diyor bende korkuyorum o tarz şeylerden
Tontisimm Akbasinci bizim doktorumuz aile doktoru yani yengem ablam annem hep ona giderdi. Anneme yapmıştı rahim ameliyatından önce hiç anlamamış hatta aldınız mı doktor bey diyince çoktan aldım iyi misiniz demiş😂 benim korkum acımasından değil ne bileyim o pozisyondan falan😕
Sevde_Defne dfkrblt benim suçum aslında uyumadım dinlenmedim doğru dürüst.. Kalktım sürekli ayağa.. Bi de kızım meme tutmakta direndi ilk zamanlar.. Bende vereyim diye hep oturma pozisyonunda hareket ettim falan açıldı.. 😒😒
[silindi] Akbasinci smr testi yaptırdım ben Doğumdan sonra bi sıkıntı çıkmadı şükürler olsun ve 30 yaş ve üstüne yapılı 3 dakika sürdü yaptırcaksan korkma şakın bende çok korkarak gittim ama dedim korktuğuma değmezmiş gerçekten
Krmbraaa [silindi] benden de aldılar sonuç telefona mesaj olarak gelecek dediler gelmedi iyi çıkınca sonuç gelmiyo mu oyle bisey var mi yani
She İlk kontrol doğumdan bir hafta sonraydı.2.kontrol de 6 ay sonra oldu. Smear aldı. Genel kontrol yaptı.
AlyaMerveMina Dgndrmz ultrasonda rahmım iyi dedi nasıllı bebek ultrasonla bakılırken rahmı gorebılıyor karın ultrasonunda dememki ole oluyor