Birbebetoannesi Kızlar doktor progestan verdi fitil olarak ama afedersiniz geri çıkıyor yani kendimi nasıl ifade edeceğimi de bilemedim :(
2727-46 Birbebetoannesi canm düşük tehlikesi için veriliyor bu ilaç eahim ağzını büzüyor bir nevi daraltıyor rahim ağzını
2727-46 Birbebetoannesi temiz hijyenik eldivenle ilerletmen gerekiyor ve koyunca belini yükselterek yatman gerekiyor ki geri dışlamasın
Ysgl26 Birbebetoannesi şöyle yap gece yatarken koy ki çıkmasın. Gün içinde yaparsan çıkar haliyle.. yatmadan önce yatakta yap sonra kalkma hiç uyu.. ve iyice vajinanın derinine itmen gerekiyor fitili
Atailknur Birbebetoannesi ben hamileliğim boyunca kullandım belki enfeksiyon kaparım ne olur ne olmaz diye rogestanı ağızdan alıyordum iki türlü kullanılıyor ağızdan alınca biraz sersemlik yaparmış bende yapmamıştı doktora danışarak ağızdan da alabilirsiniz.
2727-46 Birbebetoannesi bide doktorun gece kullanımı önermesi gerekiyordu etkisini görebilmen için kullanım sonrası en az 2 saat yatman gerekiyor ben 7 ay kullandım neredeyse aynı ilacı
Birbebetoannesi 2727-46 sıkıntı orada hiç bir şey söylemedi ilk gebeliğimde kullanmadım da bilmiyordum da açıkçası , öyle yapıcam teşekkür ederim 💐
tineanigra Birbebetoannesi iyice içeri itin bacaklarınızı kapayın yatın 10 15 dk en azından. Günde 1 kere kullanıyorsanız yatmadan önce yapın daha rahat olur
Birbebetoannesi tineanigra Evet işte doktor hiç bir şey söylemedi o yüzden öyle yqpıcam teşekkür ederim
tineanigra Birbebetoannesi bazen doktorlar detay vermeyebiliyor bizim de bildiğimizi düşünerek sanırım. Bir de akıntı yapıyor fitil günlük ped kullanırsanız enfeksiyon ya da mantara sebep olabilir o yüzden sık iç çamaşırı değiştirmek daha sağlıklı aklınızda bulunsun
Birbebetoannesi tineanigra Allah razı olsun , teşekkür ederm inanın hiç bilmiyordum . Tavsiyelerinize uyucam💐