Biris Keremikobayky devlet hastanesinde doktor ayak üstü aptamil kabızlık yapıyor deyip diğerlerini dene dedi bana da
Biris Yasirefeninannesi evet ama ben sütüm yetersiz kaldığı için ilk doğduğu zamanlarda kullanmıştım sonra sütüm yeterli geldi bıraktım. Ama bir haftalık kullanımda ve kontrolünde bile kilo alımı yeterli demişti doktor
Biris Cnslrsln şu an bebeğiniz kaç aylık? Bizimki 7ay 25 günlük ve ilk başlarda aşırı gazlıydı şimdilerde hafifledi ama mama bozacak mı bilmiyorum hiç
Cnslrsln Yasirefeninannesi daha iyi toparladı evet ama mama işi gerçekten bebekten bebeğe değişiyor. Deneye deneye buluyorsun uygun olanı
Biris Irmakmelegim arasındaki fark nedir? Comfort aldık ama bebeğim kabul etmedi ve bana bile çok ağır geldi galiba balık yağından. Optira nasıl
Alaraniiz Biris Hipp güzel, Aptamil’i Hipp bulamadığım zamanlarda kullandım ama Aptamil yerine kesinlikle Hipp tercih ederim. Golden Goat keçi sütlü mama da iyi, ablam yeğenime kullanıyordu.
Tubaalprsln Biris Aptamil kullandım çok gaz yaptı bıraktım araştırdım sma ile bebelac gold arasında kaldım mama bebeğe bağlı olduğu için uygun olanı deneyeyim dedim bebelac gold denedim sevdi o yüzden bebelac goldla devam ediyorum memnunum
Biris Tubaalprsln diğer mamalar nasıl bilmiyorum ama sma comfortta balık yağı var ve bir damla tadına baktım çok ağır geldi bebeğime verdim içmedi
Mevacanimkizim Biris Aptamil benim kızımda gaz ve kabızlık yapmıştı evolviya var çok güzel mama 3 kutu bitirmistik kilo alımı çok güzel gercekten ama biraz maddi yönden bize uymadığı için Bebelac Gold aldık onla devam ettik ne gaz ne kabızlık hiç biri olmadı her bebekte aynı olmaz tabii ki
cccansumasal ilk hipp organik combiotik kullanıyodum ama içmiyodu ve kusturuyodu sonra aptamile geçtim onu severek içiyor doktorumuzda aptamil önerdi anne sütüne yakınmış
Irmakmelegim Biris aslında deil daha hafif tir kızımdan biliyroum şuan 19 aylık olmak üzere 7 aylıktan bri kullniyrm kziim her şeyi seçen bir çocuk hiç hayır demeden icer mamayi zatn uyku öncesi sadece iciyo
Biris Irmakmelegim ara ara yine deneyeceğim ama ağzını kapattı biberonu almak bile istemedi tadına bakayım dedim ağır bir balık yağı kokusu geldi