Biris Merhabalar bebeğime mama başlamam gerekiyor ama doktorlar tam bir marka önermedi. Farklı markalar deneyimleyip etkileri konusunda fikir verebilecek var mı?(sma, bebelac Gold ve aptamil arasındayım)
Kir_papatyasiii Biris dün evolvia aldım bebeğim 26 günlük sadece gece veriyorum severek içti ki evolviayi çok öven var
Deletedmom_48 Biris çok gazlı bir bebekse aptamil conformil çok etkisini gördük gaz sorunu bayaa azalmıştı oğlumun 6aya kadarbonu kullandım gazlı değilse normal aptamil
Kplnnn Aya kadar hipp organic kullanıldım ama karton kutulu olanı çok iyi geldi gaz sorunu azaldı. Sonra aptamil kullandık kilo alımı iyi kan değerleri de yerinde çıktı
Keremikobayky Biris ben kullanmadım emziriyorum eğer sütüm kesilirse ne alalım diye sorduğumda aptamil dedi
Karpuzlu_lolipop Biris hepsini denedim hepsi da gaz ve kabızlık yaptı 🙄 bebivita aldım gaz kabız problemleri kalktı şükür her bebekte değişkenlik gösterebilir tabi .
Biris Keremikobayky devlet hastanesinde doktor ayak üstü aptamil kabızlık yapıyor deyip diğerlerini dene dedi bana da
Irmakmelegim Biris valla 18 ay 20 günlük kizim 7 aylıktan sma comfort kullniyrm öncesinde sma optitra kullndim comfort tan aşırı memnunum
Biris Irmakmelegim arasındaki fark nedir? Comfort aldık ama bebeğim kabul etmedi ve bana bile çok ağır geldi galiba balık yağından. Optira nasıl
Cnslrsln Biris hepsini denedim çünkü anne sütü veremedim. Sma aşırı gaz yapıyor bebelac gold hazım konusunda iyi ama her bebek tadını beğenmiyor aptamil ise aşırı şekerli bir mama bebekler çok seviyor ama içeriği çok pis ve kabızlık sorunu yapıyor. Eğer bebeğiniz hali hazırda gaz sorunu olmayan kaka problemi olmayan bir bebekse özellikle aptamille hiç bozmayın derim. Ben 3 aylık olana kadar hipp kullandım sonra evolviaya geçtim hala evolvia kullanıyorum hem çok tok tutuyor hem içeriği temiz hem fiyat açısından uygun
Biris Cnslrsln ben de ilk başlarda bebelac Gold kullanmıştım sonrasında gerek kalmamıştı ama şimdi yine sütüm çok azaldı kesildi kesilecek hatta. Daha yeni yeni mama bakmaya başladım ve içerikler çok farklıymış 😞 bir de ebebekte friso diye bir marka var onu da yeni gördüm
Biris Cnslrsln şu an bebeğiniz kaç aylık? Bizimki 7ay 25 günlük ve ilk başlarda aşırı gazlıydı şimdilerde hafifledi ama mama bozacak mı bilmiyorum hiç
Cnslrsln Yasirefeninannesi daha iyi toparladı evet ama mama işi gerçekten bebekten bebeğe değişiyor. Deneye deneye buluyorsun uygun olanı