ezgikrby Kızlar eşimin görevi nedeniyle burdayız, 39 günlük kızımız var 🐣 2 özel hastane var çocuk doktoru olarak hangisine gidiyosunuz, önerdiğiniz bi doktor var mı 🤷🏼♀️ normalde Echomar’da Erdem beye gidiyoruz ama tavsiyelere açığım 🪄
Haminne ezgikrby bende ereğlide yaşıyorum hoşgeldiniz😊 doğduğundan beri erdem beye gidiyorduk çok memnunuz ama devlette çağrı bey var mükemmel tavsiye ederim. Sanırım o da echomara geçecek
betuuls ezgikrby merhaba bende Ereğliliyim ama Sakarya’da yaşıyorum. Ereğli’ye geldiğimde Erdem beye götürdüm memnun kaldım, Anadolu hastanesinde Lütfi bey varmış kardeşim ona götürüyor o da memnun. Bir kaç kişiden daha Lütfi beyi duydum
ezgikrby Haminne hoş buldum 1 buçuk yıl olucak geleli 🥰 Hülya hanıma gidiyodum ben de Erdem beyden memnun musunuz verdiği vitaminler falan bebekle ilgilenmesi, biz bi kaç kere gittik ama pek bişey demiyo
ezgikrby betuuls evet burdaki çoğu kişi Erdem beyi söyledi sanırım başka doktor da yok gerçekten 😂 Anadolu’da öneren de duymadım ona da bi bakayım 🥰 çok teşekkür ederim
Mabeliko Merhabalar bende başlarda erdem bete gidiyorum fakat bi kac kez acil bi durum için WhatsApp dan yazmıştım dönüş yapmadı gec döndü vs daha sonra Lütfi beye gittik o daha ilgili bi Dr.diyebilirim. Ama eğer arabanız varsa Bülent ecevit univ.hst de cumhur hocaya gidin derim profesör Dr. Ve mükemmel bi insan çok memnunuz biz😍
ezgikrby Mabeliko arabamız var ama eşim askeriyede olduğu için çok sıkıntı bide Ereğli merkezde de değiliz maalesef Ormanlıdayız 🤦🏼♀️ mecbur Echomar ya da Anadolu’ya gidiyoruz
Mabeliko ezgikrby hım anlıyorum o zaman her ay goturmeniz sıkıntı olur Zonguldaga funda hoca da cumhur hocanın ogrencisiymis uzmanlık zamanlarında bilgisi iyidir o yüzden funda hocaya gidebilirsiniz 😊 benim eşimde beü de Dr o yüzden gönül rahatlığı ile öneriyorum
ezgikrby Mabeliko Çok pahalıdır şimdi onun muayene ücreti Echomar bile 250 oldu 😂 Suat beye gidiyodum da özele geçince bırakmıştım hamilelikte
Mabeliko ezgikrby muayene ücretini bilmiyorum bizden para almamisti eşim Dr olduğu için ama çok pahalı olacağını sanmam ya ereglide kimse gitmez öyle olsa echomar 250 olduysa 300 dur bence en fazla😂
ezgikrby Mabeliko yok kız geçen yıl Temmuz gibi Suat doktor 350₺’ydi ve 2 haftada bir çağırıyorum demişti 😂 yani şu an ne kadar olmuştur bilmiyorum ama dediğin gibi buraya göre pahalı ama diğer şehirlere göre de çok ucuz 😂