Deletedmom277 Zeynepmasal evet su haznesine başka girişi yok çünkü. Bir de yemeği koyduğunuz haznenin kapağını iyi temizlerseniz sıkıntı olmaz
Sdanur Zeynepmasal yorumlardan okudugum kadariyla tam olarak corba kivami olmuyo biraz daha püremsi oluyo
Derinvera13 Zeynepmasal yada ben püreyi wasabide yapıp tencereye alıp kemik suyu ekleyip bi taşım kaynatıyorum canınız Nası isterse bu kadar kafanıza takmayın kızlar bi vaşladımmı alışıp kafanızdan tarif bile uyduracak duruma geliyorsunuz yeterki bebekler yesin benimki iştahsız
Sevgimelegim Zeynepmasal fiyati nekadar? Yurtdisindayim burda cok pahali orda, uygun mu acaba annem gelicek hsftaya, ondan, aldirtsam
iamthed Bebeminnie merhaba, hala kullanıyor musunuz? Ve hala memnun musunuz? İnternette buharının yetersiz olduğu, havucu pişiremediğiyle ilgili yorum okudum da
Bebeminnie iamthed hiç sorun yaşamadım gayet güzel bence, köfte brokoli karnabahar fln yapıyorm gayet güzel pişiyor
iamthed Bebeminnie Avent Wasabi aşırı pahalı olduğu için bakmıştım, alayım o zaman. Teşekkür ederim 😊