Zeynepmasal Cansu_cinar_alp evet aşırı tavsiye ediliyor ama birkaç yorum canımı sıktı emin olamıyorum pas küf kireç Tutuyor falan demişler
Bebeminnie Zeynepmasal ben homend marka kullanıyorm çok memnunum, hatta bu ara yarı fiyata düşmştü Wasabi gibi hazneye koyulmuyor suyu, pas olmaz https://www.watsons.com.tr/p/homend-mybaby-mama-robotu-35290?gclid=EAIaIQobChMI0ZGY5vGd5QIV2fZRCh3R0wPpEAQYASABEgL6VPD_BwE
Cansu_cinar_alp Zeynepmasal bnde aynı senin gibi o eksi yanlarından terettütdym zor temizleniyor diyen de çok baska markanın varsa temzliği kolay tavsiye eden biri çıksa
Zeynepmasal Bebeminnie sizi bulmuşken sorayım ozaman Bu makinede Suyun içinde mi pişiyor sebzeler fotoraflarda öyle görünüyor?
iamthed Bebeminnie merhaba, hala kullanıyor musunuz? Ve hala memnun musunuz? İnternette buharının yetersiz olduğu, havucu pişiremediğiyle ilgili yorum okudum da
burcukky Zeynepmasal biz 5 aydır kullanıyoruz henüz öyle birşey olmadi.yillar içinde olur mu bilmiyorum.ama zaten su olarak da bebek suyu kullanıyoruz kireçli bir su değil.
burcukky Alp35 e bebekte satılıyor fuska bebek suyu sodyum oranı daha az bebekler icin üretilmiş su. Yemeğinde mamasinda içmesinde kullanıyorum kaynatmaya gerek yok
Derinvera13 Cansu_cinar_alp ben wasabi satıyorum düşünürseniz birkaç ay kullanılmış tertemiz garantili daha e bebekten alınmış
Deletedmom277 Zeynepmasal 16 aylık kızım 10 aydır kullanıyorum hala kullanıyorum. Elim ayağın her şeyim. Tatilde evde her yerde yanımda. Aklınıza gelecek her şeyi pisiriyorum. Hatta şu an sebzeli köftesi pisiyor
Derinvera13 Ben satıyorum arkadaşlar düşünen olursa uygun fiyata vericem elimde 2 tane vardı oyuzden birini satıyorum garantili daha
Derinvera13 Küf kireç falan konusu tamamen size bağlı arkadaşlar temiz bakmanız düzenli bakımlarını yapmanız gerek yoksa kireç de tutar pasta tutar yemek yapınca içini yıkamazsanız kalan artıklar tabiki küflenir öyle bekletirseniz
Derinvera13 Ben kesinlikle çok memnunum hem çok pratik hem çok güzel yemek pişiriyor vitaminlerde ölmüyor üstelik küçük olduğu için çok az yer kaplıyor mutfaktada