Kukulii aksam_ ben de öyle düşünüyorum birkaç değerlendirme videosu izledim bazılarında redmi note 11 pro daha iyi demişler o yüzden kararsız kaldım
donut Kukulii piyasada 11 pro yok Geçen ay aldım iPhone 11 Prosu yoktu hiçbiyerde En iyi telefon iphone dir herzamn Senelerce iphone kullanan biriym
Kukulii AlinaEmreHan1 bende öyle düşünüyorum ama yorumlarda bazıları redmi falan deyince kafam karıştı 😅
Kukulii 220520B bende öyle düşünüyorum yorumlarda bazıları redmi daha iyi falan yazmış ondan bi kafam karıştı 😂
AlinaEmreHan1 Kukulii ben İOS kullanıyorum 2016 dan beri. O yüzden telefonlar arasında sadece iphone için oy veriyorum. Eşim 11 kullanıyor o da memnun
Belinaytuana Kukulii ben resmi note 11 pro oldum birbucuk ay önce taksitle ay da ödeyerek cooook memnunum 🥰 fiyatlarını arastirdiniznmi peşin mı alacaksınız
Farketmez AngelMotherr 11 le 12 arasında tek fark sadece fiyat bence oyuzden 12 çok gereksiz ve tutulan bır model değil 11 yok satıyor
Caglarass Kukulii Arada fiyat olarak yarı yarıya bi fark var 😄 Yeni iPhone 11 aldım memnunum ama gerekli miydi değilmiş 😄
HONEYBABY_ Kukulii kesinlikle not 11 pro kamera yönünden. Ama iPhone nin daha yüksek modeli olursa ozamn değişir
AnnaKarenina_ Kukulii iphone 11 abim kardeşim babam redmi aldı dedikleri tek şey bu telefon bu kadar para etmez