Naciyeylmz Duyduklarım silva pella ilbays bunları kullanan sizce hangisi yada öneriniz nedir bezlerim çok toz i, bırakıyor
Ysgl26 Naciyeylmz parex in neofiber bezini kullanıyorum ya da mikrofiber olanı. Migroslarda oluyo genelde. Cam ocak fırın aspiratör temizliğinde hiç leke bırakmıyor. Camları da siliyorum onunla
Neslihan66 Naciyeylmz Ben Pella kullanıyorum acayip memnunum mutfak, cam, toz alımlarında çok başarılı.. tavsiye ederim her yer için ayrı bezim var..:)
Naz50 Naciyeylmz ben 3 aydır kullanıyorum, sil geç kurulama dersi yok iz bırakmıyor trendyol de indirime girdikçe stok yapıcam
Eftelya_ser Naciyeylmz marketlerde de oluyor internetten de alabilirsin camları mutfak dolaplarını bununla en son nemlendirip siliyorum zerre iz kalmıyor
[silindi] Naciyeylmz benim temizlik ürünü alma takıntım va maalesef. Bi çok çeşit evimde vardır. Siz hangi alan için bez soruyosunuz
sadeturkvatandasi Naciyeylmz ilbay’s kullanıyorum çok memnunum. Temizliğe gelen ablada tecrübeli işini iyi yapan biri, abla bu bezler çok övülüyor bi dene bakalım senden onay almadan emin olmam dedim kullandı bayıldı hemen kendine de aldı :)