Kalbenbagli Selam anneler bebekleriniz kaç aylıkken babıldadı 8. Ayımıza girdik malesef babıldamamız hala olmadı hareket olarak çok aktifiz sürekli ayakta durma çabamız var ama ses çıkarmıyo kuzum sesli gülme dışında.
missniso Kalbenbagli babıldamanın tam olarak karşılığını bir türlü anlayamadım ama benim bebeğim de hic bir sey demiyordu sonra bir gün avm de gezerken birden bababa demeye başladı bunun üzerine biz aa öğreniyor demek ki deyip dedede dedik sürekli bir kaç güne dedede demeye başladı ve yaklaşık olarak 9 aylikti yani babildamak bu ise aniden oluyor bence öncesinde sesler çıkarıyordu ama öyle anlaşılır şeyler değildi
Beraninannesii Kalbenbagli 7ci ayda başladı baba,mama,meme,nene,dede bilincsiz anne diyor özelikle dededededede diye sürekli bagiyor 😇 8 aylık şuan .
duruguzel Kalbenbagli 8. Ayına ilk girdiğinde benim kızımda sadece aaa sesleri çıkarıyordu. Ne aman babıldayacak diyordum ki 8.ay 1 haftalıkken kendi kendine sesli harflerle birleştirerek anlamsız sesler çıkarmaya başladı. Ada dada gibi sesler çıkarıyor şu an. Ama henüz bilinçli olarak baba dede meme demiyor. Şu anda da 8.ay 11 günlük zaten. Bebekler bir anda başlıyorlar bir şeyler yapmaya. Tedirgin olmayın o yüzden neden diye. Dün yokken ertesi gün başlayabiliyorlar bir şeylere.
Kalbenbagli missniso evet babıldama tam olarak böyle sizin yazdığınız inşallah beneim kızımda birden başlar sürekli konuşuyorum kitaplar okuyorum çok üstğne düştükçe sanırım geri tepiyo
Kalbenbagli duruguzel bende öyle umut ediyorum doktorumuzda bir anda olabilir dedi ama 7. Ay kontrolümüzde babıldaması lazım dedi oyğzden endişelendim
Nereleregidem Kalbenbagli bir anda yapıyorlar benimki 8-24. Sekizin başında hic ses yoktu bir anda gel demeye başladı. Şimdi babababa falan diyor ama arada susuyor.
Sedaybars Coktandır cıglık atıp sarkılarıma anlamsız eslikler ediyordu kendince ama anlamlı bişi demiyordu 8. aydayız babalamaya basladı şükürler olsun kedimiz var bide sürekli miyavlıyorum pisi pisi diyip ssnki onuda cıkartacak gibi hayırlısı 👏👏
Sedaybars Kalbenbagli gelir gelir merak etmeyin veacele etmeyin bebiş ne zaman isterse o zaman oluyor ama sürekli konusmanın hergün aynı sarkıları söylemeinin cok yararı var onu biliyorum herkese tavsiye ederim uyurken bile alışkanlık oluyor kendim ce sarkı mırıldanıyorum napıyorummben diyorumm 😂 …
Kalbenbagli Sedaybars çok iyi yapıyorsunuz bende kızıma şarkı söyleyip dans ediyorum mutlu oluyo herşeyi anlıyolar çok şükür birde dile dökse tam olucak ☺️
kitapkurdubebeninanasi Kalbenbagli 7 buçuk aylıkken baslamisti 8 aylıkken net bir şekilde baba diyordu
Momofleos 8 aylık olmak üzere 10 gündür falan baba diyor her bebek gelişimi farklı zamanı geldiğinde illa ki gelecektir ☺️
babygirl35_ Kalbenbagli Kalbenbagli merhaba benim kızım da 8 aylık demiyor postununuzu gördüm merak ettim şuan diyor mu acaba
Kuzeymomss Kalbenbagli 8.5 9 aylıkken başladı. 10.5 aylık baba dede diyor, bir kaç birşey daha diyor ama biz anlamıyoruz 😂 telefon da fotoğrafını gösterince gülüp de diyor. Kendini anlatma biçimi sanırım 😂