Ozge_5555 Kızlar bebeğim 3 aylık oldu devlete gitmiştim bana belli bir ay vermedi başlama süresi siz belirliyonuz dedi hangi ayda başlamak daha iyi olur
mrvelfada Ozge_5555 Ben yaşını bekledim canım. Kasa vurulan ağır bi aşı olduğu için. Ama daha erken yaptırabilirsi tercih senin. Oğlum 14 aylık biz geçen ay başladık yani 13. Ayında
teachermom07 Ozge_5555 ne kadar erken başlanırsa o kadar bağışıklık kazanıyormuş. Biz 3 - 5 - 13 şeklinde planladık. 3 ve 5.ayları olduk. Geriye 13 kaldı
teachermom07 Ozge_5555 doktorun demesine göre menenjit en fazla güneydoğu Anadolu bölgesinde yaygınmış. Şuan o bölgeden maalesef depremden dolayı yoğun bi göç var diğer şehirlere..Daha erken aylarda vurdurma şansınız varsa maddi açıdan aksatmayın 😕
ilosasell mrvelfada aşı takviminizi öğrenebilir miyim ben yazılı kağıdı silmişim fotosunu. 13-14-16 da yaptırdık birde 28 diye hatırlıyorum ama emin değilim sizin kide mi bu şekilde acaba
Ozge_5555 teachermom07 vurdurucam da 3 ayda mi 5 ayda mi başlasam bilemedim bexsero ağır bi asi olduğu için nimerix ve bexsero yi aynı anda yapıliyormus galiba
Ozge_5555 teachermom07 Cnm smdi 3 ayda başladın ya sen 5 doz mu 6 altı doz mu vurulacak menenjit aşısı
oglumubeklerken Ozge_5555 3.ay beksero ilk doz 5.ay beksero 2.doz 8.ay nimenrix ilk doz yaptırdık Yarın yani 14.ayda da beksero ve nimenrix son dozları yaptırıcaz inşallah. Şimdiye kadar aşılarda bir yan etki yaşamadık inşallah yarın ki 2 aşıda da yaşamayız.
Mommmmms Ozge_5555 rotarix ile beraber oldu 5. Ay yine aynıları diğeri de tam zamanını bilmiyorum da nimenrix olucak
teachermom07 Ozge_5555 aynı anda ikisini birden oldu biri bi bacaktan biri diğer bacaktan . Evet ağır bir aşı ama Allah korusun sonuçları çok kötü. Keşke devlet karşılasa bu aşıları .. maddi imkanı el veren aileler düşünmesin bile en erken ayda başlasın
asrinhatasi Ozge_5555 bize doktor 7,9 ve 21.ayda bexero, 13.ayda nimenrix önerdi. İki güne ilk dozu olacağız hayırlısı.
Glcntna Ozge_5555 ağır bi aşı olduğundan 9. Ayda başladık doktorumuz tavsiyesi ile şimdi 13 aylık son dozu verılcak
Ozge_5555 Mdorukkk merhaba cnm özel aşı olduğu için devlet karşılamıyor siz eczaneden alıp sağlık ocağında yada hastahane de vurdurabilirsiniz