Momdyg 5,5 aylık olacak oğluşum hemen bu hafta yaptırmak istiyorum aradan çıksın ilerde zor olur diye ama ne yalan söyleyim canı acıyacak diye çok korkuyorum üzülüyorum. Siz ne zaman yaptırdınız bebekleriniz çok ağladı mı?
_YanakReisinAnnesii Momdyg 4 aylıkken oldu. İyi ki yaptırmışım hem çok çabuk toparlandı ne olduğunun farkında değildi hemde erkenden kurtulmuş olduk 😂
dandiniko Momdyg bende 4 aylıkken yaptırdım iyi ki erkenden yaptırmışım fazla geç kalmadan yapıp kurtulun bence
Nare09 Momdyg 3,5 aylıkken yaptım. Şu an 4 ay 1 haftalık. İlk haftasında geçti diyebilirim. Ne kadar erken o kadar iyi. Büyüdükçe daha zor oluyor.
35lavanta Momdyg Tam 6 aylıktı oğlum yüz üstü uyuyor emekliyordu bende tedirgindim ama hiiiç korktuğum gibi olmadı ilk gün çoook azcık huzursuzdu 1 kaşık calpol verdim okadar zaten doktorumuz sünnet olmamış gibi devam edin dedi sadece kanguru ve yürüteç yasak dedi yürüteç zaten kullanmıyoruz kanguru çok kullanırım dışarı onla çıkıyorduk o süre zarfında çıkarmadım dışaro bitti gitti 😂🌸
Momdyg _YanakReisinAnnesii ayy süper ya . Bende işte sırf bu yüzden hemen çıksın aradan istiyorum ya. Nerde yaptırdınız?
Momdyg birbebelianne off bende işte ya. Bazen Diyorım boşver yaptırma büyüdüğünde yaptır sonra da daha çok acı hisseder diye korkuyorum 😔
Momdyg Nare09 ağladı mı acı hissetti mi? 😔 nerde yaptırdınız? Tamamen iyileşmesi ne kadar zaman alıyo acaba
Nare09 Momdyg uyuşturucu iğne yaptıklarında bi biraz mızmızlandı. O da 1 dk bile sürmedi. Sonra ilk idrarını yapınca biraz dudak büktü, sonrasında acı sızı hissetmedi bile. Devlet hastanesinde yaptırdım ben. 2 haftada tamamen iyileşiyor.
Hira1umut Kaç günde iyileşiyor peki bizde 3 aylık olduk bende yaza doğru düşünüyorum ama tek başıma bakamam korkarım diye bekliyorum
Momdyg 35lavanta ohh süper valla cesaret aldım sizden. Doktor bize karton bardak koyacağız dedi. Ben ondan da tedirginim ezilir mi pipisi diye.
-ruzgarbebek Ben oğlum 3 aylıkken yaptırdım ilk gün biraz zor geciyor sonrası daha rahat geciyor smdi 17 aylık ve iyiki yaptırmısım diyorum cünkü erkek cocugu icin büyük travma olur diye düsünüyorum kücüklen derinin toparlanması iyilesme süreci daha kolay ve bebek oldugundan cok hareket edemiyor harketleri kısıtlı büyüdükce hareketi arttıkca daha da zor tavsiyem en gec 4.aya kadar yaptırın🙏🏼
Momdyg -ruzgarbebek geç kaldım o zamam😂 korktum hep o yüzden erteledim bahaneler buldum. Ama bu hafta yaptırcam analar bana cesaret verdii sağolun ♥️
35lavanta Momdyg Bizde koydul sadece 3 gün dedi 3.gün hiç bahane istemiyorum çıkacak bardak dedi korkmayın hiç bardak koruyor zaten çıkıncada hiiiç sorun olmuyor
Nare09 Momdyg bu arada biz hiç karton bardak falan koymadık, hatta pansuman bile yapılmadı. Bir krem yazdı 1 hafta boyunca düzenli kullandım yoğun miktarda pipisinin üstüne sürüp bezini kapatıyordum. Bu şekilde yap dedi doktorumuz öyle de yaptım.