Öncelikle şöyle söyliyim kızlar şimdiye kadar dert etmiyordum hep sağlıklı şükürler olsun diyip geçiyordum ama oğlum doğdu doğalı bu psikoloji uygulanıyo bana, diyorum annesi babası gibi ne yapayım yani falan ama yok yani, oğlum 4 ay zor emdi sürekli meme reddi yaşadık çok çok zordu sonra mamaya başladık mamayı da sevmedi asla ek gıda deseniz hiç yemez en son hemşiremiz ile birlikte süte başlama kararı aldık daha yeni yeni düzen oturdu şuan 10 ay 10 günlük oğlum sütü sevdi şükür alerji yapmadı neyse sorunum şu sürekli kıyaslama yapılıyor 3 4 tane bebek var oğlumdan 1 2 ay küçükler tanıdık akrabaların çocukları, hep onlarla karşılaştırıyorlar yaa üzülüyorum bende, elimden gelen bişey yok, yeme konusunda zorlayamam da bebeğimi, birde onlar emziriyorlar diye ben emziremediğim için zayıf diye lanse ediyorlar bende isterdim anne sütü vereyim, zaten mamayı da hiç sevmedi keşke sevseydi ama bilmiyorum şaştım kaldım yaa, sürekli zayıf zayıf zayıf lafını duymaktan da bıktım, size de bu tarz şeyler söyleyenler var mı