Kayraaa59 Kereminannesiii kesinlikle öyle canım. Aldım indirimde diye bu kadarını beklemiyordum. Ki o lekeyi çıkarmak için neler denemiştim yok çıkaramadım. Bi saat bunla suda beklettim inanamadım, leke arıyorum yok 😂
Kereminannesiii durununannesii01 hiç bekletme yapmadım. Bebeğim 3,5 aylık kaka sızması oluyor biliyorsunuz. Kurumuşları bile beyaz olanlarda 60 a attım lekeler çıkmış
Elmas16 durununannesii01 rica ederim 🥰 leke olduğu gibi hiç silmeden döküp suya basarsanız daha çok işe yarıyor denedim tüm ilaçlarda sonuç hep daha iyi oldu. Bu da aklınızda bulunsun işinize yarar belki ☺️
YaseminAren durununannesii01 evet ordan aldım tek sıkıntı renklulerde dıkkat et pazar malı kıyafetlerde renk cıkarıyır e bebekten aldıklarımda hıc sorun olmadı ama
Erolunannesi durununannesii01 ürün resmi gözükmüyor ama ben baby me çamaşır suyu tozu alıyorum baya işe yarıyor tavsiye ederim
durununannesii01 Erolunannesi Kereminannesiii evet denedim ama öyle ahım şahım birsey görmedim açıkçası beklentimi karşılamadı lekelerin üzerinde doktokten sonra sıcak suda beklettim 1.2 saat ve makinaya 40 c attım aynı markanın deterjanı ve yumuşatıcısı da var kullandım ama 2 zihin vardi lekeleri cikamisti çamaşır suyu tozu varmış baby me onu deneyeceğim bakalım