Ldyaarse durununannesii01 ben bir fısfıslı şişeye koydum lekenin olduğu yere sıkıp makinaya atıyorum hiç leke kalmıyor
durununannesii01 Ldyaarse ya bazıları sıcak suda bir gün beketiyormus bazıları çok farklı şeyler dediler de ben doğru şekilde nasıl uygulayacağımı bilemedim
Ldyaarse durununannesii01 ben hiç öyle kullanmadım başlarda rosmannın leke çıkarıcısı vardı o fısfıslı şişedeydi bayb me de öyle kullanılır diye düşündüm.
Kayraaa59 durununannesii01 kapağıyla lekenin üzerine biraz döküp bekletin. Çıkmadıysa çiteleyin biraz. Sonra makineye atın makineye de ekleyebilirsiniz
Kayraaa59 durununannesii01 lekelere kesin çözüm istiyorsanız yeni bulduğum şeyi paylaşayım sizinle. Bundan da kullandım uni baby vs diğerlerini de. Oğlumun beyaz tshirtünde asla çıkaramadığım bi leke vardı. Ama çıksın diye neler denemedim. Baby me çamaşır suyu tozu. Enfesssss. Suya attım ve beklettim lekeden eser yok. Aklınızda olsun
durununannesii01 Kayraaa59 evet bende leke çıkarıcı çok araştırdım bu paylaştığım ve sizin söylediğinizi de çok övgüler kararsız kaldım bunu alayım dedim bundan memnun kalmazsam dediğinizi deneyeceğim cook teşekkür ederim 🥰💖
Kereminannesiii Kayraaa59 kesinlikle muhteşem bir leke çıkarıcı. Kızımın kakalı zıbınlarını hiç çitilemeden atıp yıkıyorum lekeden eser yok resmen
Kayraaa59 durununannesii01 E bebekte indirimdeydi stokladım 🙈 baby me’den de memnunum ama bazı lekeleri maalesef çıkarmıyor.
Ebrushkaa durununannesii01 canim çamaşır suyu tozu var ben onu aldım suda bekletiyorum çıkartıyor bunu bilmiyorum
durununannesii01 Ebrushkaa dediğinizi de çok duydum onunla bu aldığım arasında kaldım bundan memnun kalmazsam onu alacağım teşekkür ederim 🥰💖💖
YaseminAren durununannesii01 hıcbır ıse yaramadı bende.. Ben elıte çamasır suyu tozu aldım oncok ıyı bence
YaseminAren durununannesii01 evet ordan aldım tek sıkıntı renklulerde dıkkat et pazar malı kıyafetlerde renk cıkarıyır e bebekten aldıklarımda hıc sorun olmadı ama
FaaBu Bunu bilmiyorum ama bebeğimin lekeli kiyafetlerini beyaz sabunla citileyip sonra makineye atıyorum şuana kadar hiç lekenin çıkmadığını görmedim
Elmas16 durununannesii01 lekeyi hiç bir şey ile silmeden direk sıcak suya basıp üzerine çamaşır suyu tozu döküyordum bunu da makina da yıkarken kullanırdım leke üzerine döküp biraz bekletip makinaya atardım yada Makinanın ilaç gözüne koyduğum da olurdu o zamanda biraz beklet yapardım içinde ilaçlı biraz bekletip öyle çalıştırırdım