Baklavanida Bu aşı zorunlu değişmiş ama vurdurun diyor doktorlar… Siz vurdurdunuz mu? Eczaneye sordum 1041dedi fiyatına
Aysegul93 Baklavanida evet yaptırdım çok gerekli bir aşı hemşireyim ben rotavirüse yakalanan çocuklar cok ağır atlatıyor hastalığı. Ağızdan uygulanan bir damla zaten
ilosasell Baklavanida ben vurdurmamıştım vurulunca kesin rota olmayacak diye bişey yok demişlerdi ama maalesef rota olduk 14 15 aylıkken ve aşırı zor geçti keşke yaptırsam acaba hafif geçer miydi diye çok pişman olmuştum. Maddi durumunuz varsa yaptırın bence
Hilal_-19 Baklavanida yaptırmanızı şiddetle tavsiye ederim biz alerjiden dolayı yaptırmamıştık rota olduk bebeğim 1 günde resmen eridi 2 ay toparlanamadı
Mrv-nil Aysegul93 eczaneden alıp sağlık ocağında yaptıracağız bizde tek marka ve tek çeşit var demi ? ecza deposunda daha uyguna bulmuş eşim tlfnda marka sormamış, eczanedekinden farklı mı acaba biliyor musunuz?
asrinhatasi Baklavanida biz de yaptırdık. Evet aşı olan da hastalığa yakalanıyor ama daha hafif atlatıyor. Biz adenovirüs geçirdik rotavirüse göre daha hafif bir hastalık ama o bile bizi 5 gün hastanede yatırdı, aşırı kilo ve su kaybı yaptı bebeğimde. Keşke o virüsün de aşısı olsa da yaptırsam diyorum. Aşısız rotavirüs geçirseydik daha kötü olacaktı eminim. Bence yaptırın.
Baklavanida asrinhatasi aynen öyle bakalım haftaya çağırdılar gidip yaptırıcaz o gün aşıdan dolayı ateş falsn oluyor mu
Senazeynep3425 Baklavanida ben birinci dozu yaptırdim çok huzursuz oldu bebeğim. Bugün ikinci dozu olacak zaten 4. Ay atağındayiz bakalım neler olacak :/
0000Bahar Senazeynep3425 4 ay atakları nasıl bişi acaba nerde okusam 4 ay atağı cok zordu demiş 1 hafta sonra 4 ay aşısını olucaz korkmaya başladım bende 😊
MyPrincessBaby_ Baklavanida bana kimse söylemmişti 2 bucuk aylıkken rota oldu , çok zor bir süreçti , yaptırmanızı tavsiye ederim ,ateş 40 dan aşagı olmuyor , yemiyor içmiyor , ishal oluyor , çok zordu çok şükür büyüdük
Aysegul93 Mrv-nil 2 çeşit var biri 3 doz biri 2 doz. Ticari isimleri farklı oluyor o konuda birşey diyemem