asrinhatasi zumra13- ben de travel kullanıp pişman olanlardanım. Temiz kullandık Allah’tan. Satıp baston veya kabin alacağım.
Arya34 zumra13- joie litetrax doğduğun dan beri kullaniliyor ama ben 5 aylıkken kullanmaya başladım aşırı konforlu.bir de piare carden vovo ya bakmıştım o daha hafifti oda çok iyiydi ama.benkm kızım kilolu olduğu için joie daha genişti içi onu tercih ettim
asya___ zumra13- Kraft a9 plus kullanıyorum çok memnunum ama Hamilton r1 bakabilirsiniz ben alırken stok yoktu şuan var o daha güzel🙃
Hbpx zumra13- nuna . E bebekten aldım . Şuan puseti ile kullanıyorum benimde kızım 2 aylık . Küçük, çok kolay katlanır , sürüşü çok keyifli . Kesinlikle öneririm.
Birdirbire EflinSareMoM bende prego quatro var çok güzel ama çok hantal prego solo var ona bakabilirsin hem travel gibi pusetli hem normal bebek arabası olabiliyor
Sule9094 zumra13- ben pierre cardin yehoo modelini kullanıyorum kabin bpy ve çok rahat kullanılmı sürüşü bagajda yer kaplamaması falan çok iyi avantaj hantal ve yoran araba değil
HulyaEfe29 Nuna pepp next kesinlikle öneririm katlaması aşırı kolay sürüşü aşırı kolay ve hafif bir araba ben çok memnunum 👍🏻
Eminos zumra13- araba bagajina iyi sigmasi acisindan kabin tipi bebek arabasi alin ben almadigima pismanim eski tip genisleyen arabalardan aldim asadece bagajda cok yer kapliyor
Keremikobayky Chicco goody plus , ben travel olarak aldım tek olarakda var 👍🏻 Bebeğim 26 günlük bir kaç kere dışarı çıktı daha doktor için şimdilik arabasının pusetini kullandık oto koltuğu olarak.
B1elf zumra13- travel başta çok mantıklı gelse de sonrası zulum taksiye bineceksin önce puseti koyuyosun sonra arabayi katlayip arabaya geciyosun eşim yanımdayken memnunum o yokken dısarı bile cikmam bebek arabasıyla 😄 asla dolmuşa binemiyorum mesela tek parça birsey olsa cocugu kucagina alir arabayı katlar binersin ama taksideki gibi puseti koy arabayi katla dolmusa bin inanilmaz zor her zaman eşler yanimizda olamiyor maalesef cok hafif cok rahat tabiri caizse essek gibi hem kızımı hemde 1 aylık pazar alisverisini yükleniyor 😄 we-i baby markası hemde uygun fiyatlı ama ona ek olarak da kraft katlanır almıstım
plajterligi zumra13- travel sistemler hantal diye biraz daha normale yakın bir şey alayım dedim mamas&papas strada aldım puseti ayrı satılanlardan, pişmanım o bile çok yer kaplıyor bagajda. Kullanımı rahat tek başına indir kaldır yapabilirsiniz ama araçlar için uygun değilmiş maxi-cosi aldım bi tane de çünkü katlanınca yer kaplamıyor puseti var mı yok mu bilmiyorum
Ysmn11-11 zumra13- ilk baş baby care maxsi aldım çok büyük geldi sattım ebebekten hamilton aldim cok memnunum açılıp kapanması çok kolay ve hafif kabin boy diğeri hantal birşey idi bu kuş gibi geldi bize sürüşü o kadar rahat ki
mercimekmi zumra13- benim kızım 3 aylık doğduğundan beri doona kullanıyoruz çok memnunuz aşırı pratik ve rahat araştırmanızı öneririm şimdiye kadar memnun kalmayanı duymadım
Senazeynep3425 mercimekmi işte problem doona ya sığmayınca başlıyor. Baston Bebek Arabası aldım o kaliteden sonra asla beğenmedim iade edicem. Kabin boy bakmak zorunda kalıyorum.suan. bilsem başında kabin boy alırdım mamas papas veya cybex gibi. Hem doonaya o parayı verdim hemde normal arabaya para vermek zorundayım… Keşke 2 yaşa kadar sigsalar
Denizzz88 zumra13- inglesina travel sistem almıştık çok güzeldi marka zaten çok kaliteli ama sadece bagaja sığma açısından biraz zorlandık oğlum şimdi büyüdü yine inglesina kabin tiplerine bakıyorum kabin tipi alıcam
bayatkahve Cybex - Balios S Lux Travel Cybez - Eezy Twist +2 Gb - Qbit All terrain Kullanıyorum. Ama şimdiki aklım olsa ilk arabayı almazdım.
CizerBirAnne Travel kullanıp memnun olan bi tek ben varım heralde 😃 prego macan kullanıyoruz doğduğundan beri. İlla ki kabin tipine ve bastona göre ağırdır ama oturma kısmıyla katlandığı için gayet rahat taşıyorun ben. Ama apartmanınızda asansör yoksa travellar zor olur.