masumbiranne biz de aynıydık. Kanıyordu. Dünya ılaç kullandım geçmedi. Kantaron, fito, zeytinyağı, hametan, hametol, antibiyotik, ilaçları sular, toz karışımlar aklıma gelmeyen bir çok ilaç. Hiçbirisi fayda etmedi. Bir ay altı açık yatırdım cocuğun altını yıkayınca dahada çok arttı. Sonra evde travazol vardı bi yerde okumuştum pişiğe iyi geldiğini onu sürdüm. Sabaha sönmüştü yaraları kaldı sürmeye devam ettim günden güne topladı ama tamamen iyileşmedi. Yara hali geçti ama ordan oraya sıçrayıp yenıden başlıyordu. Doktorlar anlamadı. Pişik deyip türlü türlü ilaç verip yolladılar. Başka bir kliniğe götürdüm mantarlı pişik bu o yuzden travazol iyi gelmiş sulu bir şekilde bırakma daha çok azar dedi ve bepanthol baby pişik önleyici ve bacoderm verdi. O bepanthol mucize gibi geldi bir aydır geçiremediğim pişiği iki günde geçirdi. Şimdi pişik olmuyor ama ne zaman olacak gibi olsa onu sürüyorum hemen başlamadan geçiyor. Anneler içinde çok üzücü bir süreç oluyor kanamalı pişik. şahsen onu öyle gördükçe benım canım yanmıştı birde deneyip deneyip deva bulamamak…