masumbiranne Woman35 bende çok sinir oldum adam resmen benle dalga gecdi Dr bunu yazmış ama devlet karşılamıyor dedi e nabiza bir girdim başka ilaç yaziyo şaka gibi
masumbiranne smphlevn bepantolun bir kutusunu bitirdim travozol aklınıza ne gelirse yok sanki inat etdi gecmiyo
Emosclk21 masumbiranne borik asit dediysem asit değil ismi öyle. Cildi temizlemek için kullanılıyor boyun altı kızarıklık falan olduğunda ben kullanıyorum hemen kızarıklık geçiriyor. İlk doktorumuz dediğinde bende asit sandım korktum ama öyle değil.
baloglusss masumbiranne bir de poposuna ıslak mendil vurmayın mümkün olduğunca suyla yıkayın güzelce kurulayın hava alabildiği kadar alsın
ananasss masumbiranne benim kızımda pişik oldu çok zor zamandı trosyd sürdük hamazinc hametan bepantol pudra ve ıslak mendil kullanmadım popusunı günde bi kaç kere yıkadım bezi hemen değiştirdim popo havalandırdım sildikten sonra kurttum
masumbiranne ananasss yıkıyorum kuruluyorum bakalım Dr verdiği ilaçlara devam ediyorum biraz daha iyi muzu kestim iki gündür baya fark etti azaldı demekki fazla muz pişik yapıyormuş onu anladim
Elisaamm1612 masumbiranne kantaron yağı her derde deva anında kurutuyo pişiği kavlıyo hemen iyileşiyor
Elisaamm1612 masumbiranne mustelanın kremide iyi diyorlar ama bez ve ıslak mendil markanızı değiştirseniz belki onlardandır