Merve-12 aptanil doğumdan sonra vajinal genişliğiniz ne kadar sürede toparlandı ? Tamamen eski haline döndü mü bununla ilgili tedavi gördünüz mü
sarmaliklahana Merve-12 42. Gün ilişki yasadık. Kesi atılmıştı dikişleirm düştü kontrole gittim herşey normal dediler. Genişleme olmadı aksone eskiye göre daha dar demişti eşim 17 ay oldu hala aynı. Dikiş atılırken cok agladım travmayı benım için ama şimdi ebeye dua ediyorum ne güzel dikmiş diye 😄🤣
aptanil Merve-12 Bende extrem bir genişleme olmadı. İlk kontrolde her şeyin normal olduğunu ve toparladığımı söylemişti doktorda.
Askimizinmeyveleri Merve-12 canım üç doğumum normal oldu vücüd kendini 6 ayda toplarmış kırkım çıkınca herşey normale döndü hiç bir değişiklik yok
Yrnkskn Merve-12 bende normal doğum yaptım ilk doğumun du 9 dikişim vardı ama çabuk toparlandı dikişler 10 günde iyileşti genişlik sorunu da yaşamadım çok şükür kırkımdan sonra düzeldi
Merve-12 Ben ekim ayında ilk normal doğumumu yaptım ve doğal yırtılmam olmadı kesi atıldı 4 dikişim vardı ama şu an hala toparlanmadı yani eskiye oranla hala genişlik var cinsel ilişki esnasında rahatsız hissediyorum kendimi
DerininAnnesi4 sarmaliklahana ay kız benimde aynı doğumdan önce ağrı hissetmiyordum doğumdan sonra nasıl dikmişse daraldiginı düşünüyorum çünkü 6 ay oldu her defasında ağrı çekiyorum(bende genişler diye hep endişeleniyordum
3goktgmom 2 normal doğurdum dikişli dikiş gerçekten sıkılaştırıyor orayı 3. Bebegimi 9gun önce doğurdum dikişsiz doğum oldu şuan aklımdaki soru kocaman olmuşmudur çok genişlemiş mıdır keşke dikiş olsaydı diye düşüncelerm var bilmiyrm bilen yazsın kızlar