Noriye RobinScherbatskyy 5 aylikken calismalar basladi 10 ve 20 arasi emekledi ilk aydan beri tummy time yaptik
Zeynepcndr3 Ecemilay Kıyamam ben ona herşey erken yapınca daha da merak oluyor tabi 😅😅😅 göbişli bide ay ne tatlıdır 😅😍
Btlyc RobinScherbatskyy 10 aylıkken emekledi teşvik edecek birşey yapmadım kendisi nasıl isterse o şekilde
Meryem00 Zeynepkader napalım canları sağolsun 😅 çok takılmamak gerek bence. Yani şöyle düşünüyorum bu çocuk 20 yaşına kadar böyle kalmayacak. Elbet dönecek yürüyecek oturacak. Sadece sürekli kucakta gezdirmemeye çalışıyorum yere koydukça hareketleri daha da gelişiyor onu farkediyorum. Baskı yapmadan stres yapmadan kendisi nasıl gelişim gösterirse seyirci oluyorum sadece.
Zumradmr_11 Meryem00 6 ay 25 günlük oglum bi ara donmeye heves etti 2 gun boyunca sürekli döndü durdu suan hiç dönmüyor bi ara yapip bi ara birakiyor bebeklerin hazir hissettiginde herseyi yapacaklarini dusunuyorum bu yuzden hic bseye tesvik etmiyorum cunku su ana kadar herseyi bi anda kendi istedigi zaman kendi kendine başladı o yuzden kimin ne dedigi hic umrumda degil😅
Yigitefeannesi Birkullanici aynanın karşısına koy en çık öyle vakit geçirir sonra karşısına sevdiği bi oyuncak koy kendin uzan yanına kitaplar koy düz koyunca hiç birisi sevmiyor ☺️