Tubutubu Salyasi ve atesi olmadan cikmaz mi ya cunku benimki 9 aylik sadece asla ne gece ne gunduz uyumuyo bugun alt damaginda aft gibi bisey olmus igne ucu kadar kabarmis dokundum sert degil acaba cikarken boyle mi oluyo ve ne zamana cikar uykusuzluktan ölcem 😞
Morlenss Tubutubu aynen öyle oluyor önce yerini belli ediyor böyle krem renk gibi aft gibi oluyor aynı çıkması an meselesi hazırlıklı olun benim de aynı öyleydi çünkü😊❣️
Ejderhahavva Morlenss tam 3 aylıktı ilk dışı çıktığında sh an 13 aylık ve 13. Dışı çıkıyor 2 tane de çıkma aşamasında 🤣
Ahanife Morlenss maşşalah ne güzel hayırlı olsun ilk dişiniz 5 ay 20 günlük kızım çıksa diye 4 gözle bekliyorum salyalar arttı bi mız mızlık var üstünde 😄
Kelebek02 Morlenss benım kızım yasına grcektı cıkardı 7 yasında hala dokulmedı dıslerı doktora sordm dıscıye daha mı ıyı dıye bı farkı yok dedı
Morlenss Gulsahagah ondan acayip korkuyorum ya ki ben üç ay göğüs yarası çektim bide ısırırsa mahvolurum 🙈
Ejderhahavva Morlenss masallahta mahvoldum bende onunla beraber hiç uyumadan 🤕şimdi rahat çıkartıyor ilk zamanlar zor malesef ...Allah hepimize sabırlar versin 💐
Morlenss Ahanife ateş olmadı hiç ya hep huzursuzdu sadece bende çok kötüleşince ağrı kesici verdim biraz kendine geliyodu