2halime Eftelya-29 evet o şekilde yaptım ama rengi sararmasini anlayamadım bozulmuş olabilir mi oda sıcaklığında beklediği için evin içi çokta sıcak değil ama çok üzgünüm 😔
2halime maysa-19 hayır ağzı açık değil ama sulandırma yaptıktan sonra buzdolabinda saklanması gerekiyormuş😔
2halime Hedayye Kutunun üstünde yazıyormuş neden iyice okumadım ki çok dikkatsizim keşke eczaneden de soyleselerdi😔
maysa-19 2halime kaç gün oldu.benim hala beyaz ama kapak dışına bulaşıyor ya dışarda kalıntı sarı olmuş.kisin ben odada dursun olurmu diye sormuştum eczacı dolapta durmalı soğuk icilcek demişti bana
lceLady 2halime Ama bazı markalar nedense hemen sararıyor bazıları 1 haftadan sonra. O yüzden bende arayıp sormustum normal demişti eczacı. Ama ilaç etkisini göstermişti sıkıntı olmadi
Duygu_turan25 lceLady merhaba 11 aylık oğlum bu ilacı kullanıcam ama ne kadar kullanılacağını söylemediler siz ne kadar verdiniz acaba
lceLady Duygu_turan25 merhaba isterseniz googleden bakın nobetci eczane bulun. Arayıp sorun bebegin ayınıda diyin yardımcı olurlar