ikitosbikannesi Deletedmom_110 başakşehirde sadece sünnet kliniği var cerrah yapıyor aşırı ilgili alakalı abim yeğenimi orda yaptırdı kuzenimde oğlunu orda yaptırdı bende oğlumu orda yaptırıcam
ikitosbikannesi Kereminannesiii benim çevremde orda yaptırdı gerçekten çok profesyonel bende İstanbul’a gidince oğlumu yaptırıcam
Ayseozbir Deletedmom_110 istanbul sunet klinik esenyurtta cocuk cerrahi yapti. 3 aylikken olduk gecen pazar olduk bu hafta iyilesti. 2500 tl ye yapturdik. Olurken yanina bizde girdik sunnetten sonra 3 gun huzursuzdu. Simdii cok sukur iyi
Ayseozbir Deletedmom_110 evet ilgiliydi. Bende yapturmadan önce cok arastirdim cok guzel yorumlar ve memnun kalanlar vardi. Benim arkadasimda burda yaptirip memnun kaldigi icin yaptirdim acikcasi.Hemde sürekli whatsapptan resim istiyo
TugbaDrnk Ascmz hayır önce muayene ediyor, muayene ücreti ayrı. Sünnete karar verilince sünnet fiyatı ödeniyor.
TugbaDrnk Ascmz biz muayene olduk, hocanın müsaitliği olduğu için aynı gün içinde sünnet de yapıldı. 11de randevumuz vardı, 13.30 gibi de sünnet yapıldı.